Døgnrapport d. 04-12-2023

mandag 04. dec, kl. 17:44

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 4. december 2023

Fund af euforiserende stoffer ved indrejsekontrol Fredag kl. 06.05 var en narkohundepatrulje til stede ved færgeterminalen i Rønne og foretog indrejsekontrol ved færgen fra Køge. En af narkohundene markerede på en passager, som ved politibetjentens anråb satte i småløb. Passageren, en 21-årig mand, blev indhentet og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og anholdt. Ved visitation fandt patruljen to plader hash, ca. 3 gram kokain og 53 stk. Ksalol.

Indbrudstyv stjal julen Fredag modtog vi en anmeldelse om indbrud i et skur på Nyker Strandvej i Rønne. Familien, der boede i den tilhørende bolig, havde været bortrejst, og da de efter hjemkomsten skulle hente børnenes pakkekalender i skuret, kunne de konstatere, at en tyv havde stjålet alle gaverne.

Automatisk Trafikkontrol Fredag morgen ca. kl. 08.00-09.00 holdt ATK-bilen på Nyker Hovedgade i Rønne og ca. kl. 10.00-12.00 på Munch Petersens Vej i Rønne. Ved sidstnævnte blev der målt tre overtrædelser af hastigheden, hvoraf den højeste var 63 km/t. Den tilladte hastighed er 50 km/t.

Glatføreuheld Fredag omkring kl. 16.00 indløb en anmeldelse om et solouheld i Aakirkeby. En 39-årig kvinde var kørt i grøften på grund af glat føre. Chaufføren var ikke kommet til skade.

Spirituskørsel Natten til lørdag kl. 00.49 stoppede en patrulje en bil i Rønne. Føreren af bilen, en 68-årig mand, blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

Tryghedsskabende tilsyn Hen over weekenden førte vores patruljer løbende tilsyn med Nexø Julemarked og ud på natten med flere af beværtningerne i Nexø og Rønne. Alle steder var der god stemning.

Kilde: Bornholms Politi