Hvordan oplever du mødet med Københavns Politi?

onsdag 06. dec, kl. 12:39

Måske du har taget kontakt til en betjent på gaden, fordi du har set noget mistænkeligt på et tidspunkt. Det kan også være, at du er blevet standset af én, eller du har set os, mens vi har været i gang med en politiopgave.

I Københavns Politi er vi hver dag i kontakt med rigtig mange borgere, og siden sommeren 2023 har vi sat fokus på borgernes møde med politiet på gaden ved flere borgermøder.

På Fisketorvet inviterer vi nu til to borgerrådsarrangementer den 8. december og 5. januar, hvor vi håber at møde rigtig mange borgere til en uformel snak om borgernes holdninger til - og møde med politiet på gaden.

Fisketorvet ligger centralt i København og er derfor et helt oplagt mødested for et bredt udsnit af befolkningen.

Vi vil gerne tale med de mange besøgende, som tæller blandt andet børnefamilier, unge, ældre og besøgende fra hele oplandet, på Fisketorvet om, hvordan vi arbejder. Hvorfor vi som politi agerer, som vi gør, og hvordan det påvirker borgerne - men frem for alt vil gerne have borgernes perspektiv på os. Det kan for eksempel være forslag til konkrete situationer eller opgaver, som vi bør håndtere anderledes eller mere hensigtsmæssigt.

”Vi er nysgerrige på borgernes oplevelser med politiet, og det er vigtigt for os at vide, hvordan borgerne oplever os, når vi bevæger os rundt i samfundet. Gennem borgerrådsarrangementerne bliver vi klogere på, hvordan vi som politi kan gøre borgernes møde med os endnu bedre. Vi er derfor også meget glade for, at Fisketorvet har givet os en platform, hvorfra vi kan møde borgerne,” fortæller politiinspektør Lars-Ole Karlsen, som er centerchef for alment beredskab i Københavns Politi.

"På Fisketorvet værdsætter vi muligheden for at facilitere Københavns Politis borgerrådsarrangementer. Dette initiativ understøtter vores engagement i at fremme en konstruktiv dialog mellem borgere og politiet, hvilket er afgørende for samfundets trivsel. Vi ser frem til at være vært for disse vigtige samtaler," siger Helle García Korndal, Head of commercial management Denmark hos Fisketorvet.

Vi håber at møde rigtig mange de to dage og ser frem til at høre jeres mening om mødet med os.

Sted:
Fisketorvet, Plan 1 ved Matas.
Kalvebod Brygge 69, København

Tidspunkt:
Fredag den 8. december kl. 11.00-17.00
Fredag den 5. januar kl. 11.00-17.00

Kilde: Københavns Politi