Døgnrapport d. 30-04-2024

tirsdag 30. apr, kl. 23:32

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29.-30. april 2024

Værktøj stjålet fra byggeplads, Charlottenlund Mellem lørdag og mandag klokken 06.00 er flere containere, som stod ved en byggeplads på Vilvordevej blevet brudt op og herfra er der stjålet værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.00

Havemøbler stjålet, Gilleleje Fra en adresse på Svend Henriksens Vej er der mellem søndag aften og mandag klokken 05.45 stjålet et havemøbelsæt. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.33.

Stjal deodorant, Farum En 17-årig ung mand fra Farum stjal mandag eftermiddag omkring klokken 13.30 en deodorant fra Normal på Farum Bytorv. Den unge mand blev dog opdaget og en patrulje kom til stedet, hvor den 17-årige blev sigtet for butikstyveri. Hans værger og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Sigtet for at bringe andres liv i fare, Nivå Mandag eftermiddag klokken 13.48 kom en anmeldelse om, at en 16-årig ung mand fra Nivå havde stjålet en motorcykel og nu kørte på en måde, som var til fare for andre borgeres liv og førlighed. Den 16-årige kørte i særdeles høj fart ad Sølyst Alle, Gammel Strandvej, Niv Stationsvej og Niverødvej, ligesom kan kørte ad cykel- og gangstier og derved bragte en 84-årig kvinde i fare. Den 16-årige blev sigtet for brugstyveri, kørsel uden førerret, kørsel uden styrthjelm, narkokørsel, for at bringe andres liv og førlighed i fare og for ikke at følge politiets anvisninger. Han fremstilles i grundlovsforhør i løbet af i dag, tirsdag. Den unge mands værge og de sociale myndigheder er tillige underrettet om sagen.

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund En 18-årig mand fra Hellerup blev klokken 14.40 mandag eftermiddag standet, da han kom jørende ad Jægersborg Allé. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabid, hvorefter han blev sigtet for narkokørsel. Den 18-årige blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Taget for butikstyveri, Farum Mandag eftermiddag klokken 15.43 blev en 29-årig udenlandsk kvinde taget for tyveri i Kvickly på Farum Bytorv. Kvinden blev sigtet for butikstyveri.

Havde hash på sig, Hørsholm En 22-årig mand blev klokken 16.20 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje ved Skovkanten.

Navigationsanlæg stjålet, Kgs. Lyngby Mellem klokken 08.40 og 16.15 er der stjålet et navigationsanlæg fra en bil, som stod på Birkholmsvej. Det er uklart, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Hærværk mod bil, Helsinge Mellem klokken 09.30 og 17.30 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Østergade. Ukendte gerningspersoner har knust bilens bagrude og gået rundt på bilens kølerhjelm.

Gik rundt mellem kørende biler, Helsingør En 39-årig lokal mand var så beruset, at han uden tanke for sig selv eller andre gik rundt mellem bilerne på Esrumvej. En borger kontaktede derfor politiet og en patrulje kørte ud og sørgede for, at den 39-årige kom sikkert hjem.

Stjal spiritus, Hillerød Mandag aften klokken 20.35 kom en anmeldelse om, at en 37-årig udenlandsk mand stjal flere flasker spiritus i Føtex i Slangerupgade. Manden havde benyttet en tang til at klippe alarmerne på spiritusflaskerne af. Han blev sigtet for forholdet.

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør En 47-årig mand fra Helsingør blev klokken 00.33 sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Den 47-årige blev taget med på politigården, hvor der blev rekvireret en læge til at udtage en blodprøve fra den 47-årige. Blodprøven skal nu analyseres for at fastslå mandens nøjagtige promille.

Kilde: Nordsjællands Politi