Døgnrapport d. 03-05-2024

fredag 03. maj, kl. 15:09

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. maj 2024.

Døgnets anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Ingen


Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Dalbyvej, Borup, Køge
Rosenvej, Svinninge, Holbæk
Ørstedvej, Viby Sjælland


Indbrud i fritids-/sommerhus: Mosebøllevej, Nykøbing Sjælland


Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen


Tyveri fra køretøjer: Vindeboder, roskilde


Ulovlig knallert - Toftegårdsvej, Hårlev, Stevns Kl 08.05 var færdselspolitiet på besøg ved Hotherskolen. Der har gennem den seneste tid været flere anmeldelser fra folk i Hårlev, der har følt sig generet af unge mennesker kørsel på knallerter i området. En 15-årig dreng blev standset ved skolen, da politiet skønnede, at hans knallert kunne køre væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten blev beslaglagt mhp udmåling på rullefelt.


Hastighed - Darupvej, Roskilde Kl 14.29 målte færdselspolitiet en 27-årig kvinde fra Borup til at køre med 75 km/t hvor man kun må køre 30 km/t. Dermed står kvinden nu til en frakendelse af kørekortet.


Brand i skur - Nyvej, Jyderup, Holbæk Kl 16.32 kom der melding om brand i et skur ved en beboelsesejendom. Branden var tilsyneladende startet fordi flere brugte skuret til at stå og ryge i. Det lykkedes brandvæsnet at få kontrol over flammerne, så det ikke blev nødvendigt at evakuere bygningen. Skuret udbrændte til gengæld totalt. Tre personer, som ifølge de foreløbige undersøgelser havde stået og røget på stedet, er nu sigtet efter beredskabsloven.


Nøgne mennesker i klitterne - Hundige Havnevej, Greve Kl 17.30 var lokalpolitiet på patrulje i strandområdet, da de bemærkede en gruppe mænd der skyndsomt forlod stedet. Samtidigt fandt betjentene også et nøgent par, der ifølge egen forklaring blot havde solet sig i klitterne, da flere mænd var kommet til stedet og var begyndt at tilfredsstille sig selv, mens de havde iagttaget parret - som tilsyneladende ikke havde noget imod dette. Personerne på stedet vejledt om at finde et andet sted at udfolde deres interesse.


Varselsskud - Svebølle Kl 18.14 kørte flere patruljer til en adresse i Svebølle, hvorfra en ophidset mand havde ringet til politiet. Han var fremkommet med flere trusler. Der var frygt for, at manden både var i besiddelse af knive og skydevåben. Det lykkedes politiet at få anholdt manden på stedet. I forbindelse med anholdelsen blev der afgivet et varselsskud. Den Uafhængige Politiklagemyndighed blev efterfølgende orienteret. Manden blev efterfølgende taget med på politistationen, og han blev løsladt senere på natten.


Aktion mod social dumping Politiet var i går sammen med Arbejdstilsynet, Skattestyrelsen og Siri på kontrol på flere byggepladser i Benløse, Karlslunde og Roskilde. Formålet var kontrollere om den udenlandske arbejdskraft havde de nødvendige tilladelser. Der blev ikke skrevet nogle sager fra politiets side.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi