Døgnrapport d. 03-05-2024

fredag 03. maj, kl. 17:31

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. maj til den 3. maj 2024

Direktør dømt for snyd med tolkemidler
En 70-årig mand blev den 2. maj 2024 ved Retten i Aalborg idømt 1 år og 6 måneders fængsel for omfattende snyd med tolkemidler. I alt har manden svindlet for mere end 4,3 mio. kr.

Klik her for at læse mere.

Indbrud i Sørup Onsdag mellem 9:30 og 14:15 brød tyve ind i et hus på Nibevej i Sørup ved Støvring. Tyvene forsøgte først at bryde hoveddøren op, men da det ikke lykkedes, skiftede de taktik og brød et vindue op i stedet.

De gennemrodede hele underetagen i huset og samlede en del tyvekoster sammen. Tyvene stjal blandt andet en computer, en stereoanlæg, et fyldt pengeskab og en telefon, inden de forlod stedet igen via hoveddøren.

Da politiet ankom til stedet, sikrede de forskellige spor, der vil blive brugt i efterforskningen.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play

Narkobilist sigtet for salg af narkotika Politiet anholdte og sigtede en mand for at køre narkokørsel og for salg af euforiserende stoffer onsdag aften.

Manden kom kørende ad Palægade ud for Jerslev, da han blev standset af politiet. Idet han virkede påvirket, valgte politiet at teste, om han var påvirket. Det kunne testen bekræfte; han var påvirket af kokain og cannabis.

Politiet visiterede desuden manden, og de fandt fem pølsemandsposer, hvori der var kokain.


Indbrud i kirke Fire designerlamper, en boremaskine, kontanter og en computerskærm. Det var, hvad indbrudstyve stjal fra en sognegård og et kirketjenerkontor på Revlingbakken i Aalborg.

Tyvene brød ind natten til torsdag ved at knuse en rude ind til kirkekontoret. Derefter kunne de gå gennem kirken og hen til en kontorgang, hvor de brød ind til adskillige kontorer.

Da tyvene brød vinduet op, skar en af tyvene sig, hvilket efterlod et blodaftryk. Blodet sikrede politiet til efterforskningen.


Kontaktbedrageri i Løkken Endnu en ældre kvinde blev offer for et kontaktbedrageri torsdag eftermiddag. Også i dette tilfælde ringede en mand og udgav sig for at være fra banken. Han fortalte, at der var foregået noget svindel på kvindens konto, hvorfor en ”medarbejder” fra banken ville komme ud på hendes adresse og hjælpe.

Ikke længe efter dukkede en mand op hos kvinden i Nørregade i Løkken. Manden kom med indenfor, og kvinden viste ham et større kontantbeløb.

Da manden kort efter forsvandt, forsvandt pengene med ham.

Beskyt dig mod tricktyve i hjemmet: Vær opmærksom og lav faste aftaler. Luk kun nogen ind du kender eller har en fast aftale med. Kender du dine naboer, kan I hjælpe med at holde øje og passe på hinanden. Hav ikke for mange kontanter i hjemmet og hav ikke din pung liggende fremme. Klik her for at få flere tips.


Flere personer bortvist fra fastfoodrestaurant Torsdag aften modtog politiet et opkald fra en medarbejder på en fastfoodrestaurant i Østerågade i Aalborg. Medarbejderen ønskede nemlig to personer bortvist, da de forstyrrede de andre gæster.

Politiet rykkede ud og bortviste de to personer, der forlod stedet.

I den forbindelse blev politiet opmærksomme på en gruppe yngre mænd, der diskturede og tog fat i hinanden. En af de yngre mænd blev også bortvist fra stedet, men han forsøgte gentagende gange at gå ind igen. Han begyndte at diskutere med betjentene og kaldte dem forskellige skældsord. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og fuldt ud af restauranten.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi