Døgnrapport d. 12-06-2024

onsdag 12. jun, kl. 15:48

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 12. juni 2024

Færdsel
Tirsdag formiddag blev en 37-årig mandlig billist fra Sjælland sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel på Havnegade i Allinge. Tirsdag aften blev en 37-årig mandlig billist fra Jylland ligeledes sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel på Pilegade i Allinge. Begge fik en bøde og et klip i kørekortet.

Tirsdag aften blev en 62- årig kvindelig billist fra Sjælland sigtet for at køre mod kørselsretning på Høiers Gård i Allinge. Kvinden fik en bøde og et klip i kørekortet.

Tirsdag eftermiddag blev en 57-årig mandlig billist fra Sjælland sigtet for fremkørsel mod rødt lys på Munch Petersens Vej i Rønne. Manden fik en bøde og et klip i kørekortet.

ATK-bilen var tirsdag morgen tilstede i et par timer på Gudhjemvej i Gudhjem. Her blev 10 bilister målt til at køre for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 85 km/t i en 60 km/t-zone og to billister fik et klip i kørekortet. Efterfølgende gjorde ATK-bilen ophold på Store Torvegade i Rønne. Her blev tre billister målt til at køre for stærkt. Den højeste hastighed blev målt til 58 km/t i en 40 km/t-zone. En billist fik et klip i kørekortet.

Kilde: Bornholms Politi