Døgnrapport d. 13-06-2024

torsdag 13. jun, kl. 18:05

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Tyveri fra varebil, Frederiksværk Anmeldelse kl. 07.55 om tyveri fra varebil på Ildtornvej sket mellem tirsdag den 11. juni kl. 22.00 og onsdag den 12. juni kl. 07.00. Bilen havde fået knust vinduet til kabinens højre side, og der var stjålet diverse værktøj.

Parfumetyv, Kgs. Lyngby En 32-årig mand fra Rødovre blev kl. 13.34 sigtet for at have stjålet parfume i Magasin på Lyngby Hovedgade.

Overholdt ikke sin vigepligt, Kgs. Lyngby En 61-årig kvinde fra Birkerød kørte kl. 14.27 ad Carls Lunds Vej og ind i krydset med Toftebæksvej, hvor hun påkørte en 46-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, der kom cyklende på cykelstien. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelsen; for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

Computerudstyr stjålet, Frederikssund Mellem tirsdag aften og onsdag klokken 16.51 har der været indbrud hos Frederikssund Vikingespil på Kalvøvej. Her har gerningspersonen eller – personerne skåret en hængelås over og stjålet computerudstyr.

Elværktøj stjålet fra bil, Hillerød Mellem tirsdag aften og onsdag klokken 16.45 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som stod i Slangerupgade. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Brand i køkken, Frederiksværk Onsdag aften klokken omkring klokken 17.30 opstod der brand i køkkenet i en bolig på Frederikssuundsvej. Ilden opstod bag en opvaskemaskine og spredte sig til en væg og en del af loftet. Der er ikke meldt om personskade.

Skabte uro og uorden, Helsingør En 31-mand fra Helsingør blev onsdag aften sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han skabte uro og uorden ved omkring klokken 22 at spille høj musik fra en adresse på Rønnebær Allé til stor gene for de omkringboende.

Kørte trods forbud, Helsinge En 19-årig mand blev kort før klokken 01 natten til torsdag standset, da han kom kørende ad Hillerødvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var idømt et kørselsforbud.

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund En 28-årig mand fra Skibby blev klokken 05.41 torsdag morgen standset, da han kom kørende på J.F.Willumsens Vej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.


Kilde: Nordsjællands Politi