Døgnrapport d. 13-06-2024

torsdag 13. jun, kl. 17:26

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 13. juni 2024

Færgekontrol Både Politiet og Toldstyrelsen afholdt færgekontrol i Rønne i løbet af onsdagen.

Ved Toldstyrelsens kontrol af Kombardoekspressen ved færgens ankomst i Rønne kl. 10.15 blev en 26-årig mand fra Esbjerg fundet i besiddelse af 6 gram hash. Der blev også fundet 4 gram skunk i en rygsæk i bagagerummet på en bus kl. 18.30.

Politiet kunne kl. 18.05 sigte en 22-årig mand fra Frederikshavn for besiddelse af 9 gram hash ved færgeankomsten til Rønne.

Derudover blev en 52-årig mand fra København og en 48-årig kvinde fra Frederiksberg sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen, og en 66-årig mand fra København blev sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen.

Omkring kl. 20 blev føreren af et vogntog sigtet for ikke at have monteret sikkerhedswiren fra påhængsvognen. Føreren, en 70-årig mand fra Sandvig, viste sig heller ikke at have det påkrævede kørekort.

Narko i Allinge Politiet var onsdag aften til stede på Folkemødets Ungecamp. Her bemærkede en patrulje en 43-årig mand fra Valby, som røg en joint. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og fik ransaget sit telt. Her fandt man yderligere 14 gram hash.

Kl. 21.45 kom politiets narkohund på sporet af to joints i et telt på Ungecampen. Ejeren af teltet, en 29-årig mand fra Esbjerg, blev fundet og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kl. 22.00 fandt politiets narkohund en person i et telt på Ungecampen, som skulle til at riste en joint. Manden, en 66-årig mand fra København, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Ved en visitering af manden blev der fundet yderligere 8 gram hash.


Parkering og færdsel i Allinge Da de særlige regler for trafik og parkering trådte i kraft i Allinge onsdag kl. 16 befandt der sig stadig cirka 180 køretøjer inden for det aflukkede område. Politiet havde derfor en travl eftermiddag og aften, hvor der blev udstedt 68 parkeringsbøder. Derudover måtte en bil på Stadionvej bugseres væk, da politiet ikke kunne komme i kontakt med ejeren. De øvrige biler blev fjernet af ejerne efter en opringning fra Politiet.

Derudover fik en 58-årig mand fra Aarsballe en bøde på Havnegade for at køre uden sikkerhedssele og samtidig benytte håndholdt mobiltelefon, og en 44-årig mand fra Nykøbing Falster blev siget for at køre imod ensretningen i Pilegade.

Bornholms Politi opfordrer alle til at respektere de gældende regler for færdsel og parkering omkring Folkemødet. Benyt de etablerede parkeringsområder, kør ikke imod færdselsretningen og vær tålmodig.


Øvrig færdsel Bornholms Politi foretog onsdag morgen kl. 7.40-8.15 en målrettet færdselsindsats ved Åvangskolen i Rønne. Her fik otte bilister en bøde for at køre ind, hvor færdselstavlen forbyder det. Derudover blev en 40-årig mand fra Rønne sigtet for ikke at have medbragt sit kørekort og for ikke at bruge sikkerhedssele.

En 23-årig kvinde fra Frederiksberg blev kl. 15.10 stoppet på Haslevej i Rønne og sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen. Derudover fik hun en bøde for ikke at have medbragt sit kørekort.

Kl. 22.30 blev en 22-årig kvinde fra Hasle sigtet for at foretage en ulovlig overhaling på Aabyvej i Rønne.

Kilde: Bornholms Politi