Døgnrapport d. 14-06-2024

fredag 14. jun, kl. 21:43

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. juni til den 14. juni 2024

Sprit- og narkobilist anholdt Onsdag ved middagstid anholdte og sigtede politiet en mand for at køre narko- og spirituskørsel i Vrå.

Manden kom kørende ad Jernbanegade, da politiet standsede ham. Han virkede påvirket, og derfor foretog politiet en narko- og alkometertest på manden. De gav begge udslag; han var påvirket af alkohol over den tilladte grænse og narkotika.

Stop altid spirituskørsel. Få gode råd til hvordan du gør - og læs alt om straffen for spritkørsel her.

Narkobilist skyld i færdselsuheld Onsdag aften anholdt politiet også en anden mand for at køre i påvirket tilstand. I dette tilfælde kørte manden ad Nordjyske Motorvej i nordlig retning, hvor han ud for afkørslen ved Bouet påkørte en anden bil bagfra.

Politiet blev tilkaldt, og manden fik foretaget en narkotest, der viste, at han havde kørt i narkopåvirket tilstand.

Han blev sigtet for at køre narkokørsel og anholdt, så han kunne få taget en blodprøve, der kunne dokumentere påvirkningen.


Indbrud i garage Natten til torsdag brød en tyv ind i en garage på Havnøvej i Visborg. Tyven kom formegentligt ind gennem et vindue, der stod haspet, idet vinduet ikke sås opbrudt.

Tyven gennemrodede hele garagen efter værdier og stjal en rundsav, to skruemaskiner, tre batteriopladere med batterier, en slagskruemaskine, en DAB radio og CD’er. Derefter forlod vedkommende igen garagen gennem vinduet.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

De fem indbrudsråd: Bliv nabohjælper Tænd lys udenfor - og klip hækken Gør døre og vinduer svære at bryde op Undgå tyvekoster – brug sikre betalingsformer Ring 114 ved mistanke om indbrud Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Tyv og hærværksmand Vagtcentralen modtog torsdag aften et opkald fra en borger, der netop havde opdaget en mand I at rykke en udendørslampe ud af væggen på hans hus på Kildemarken i Sæby. Forurettede ville ikke anmelde ham for hærværk, men han ønskede politiets hjælp.

Politiet rykkede ud til stedet og visiterede manden, hvor politiet fandt en del Euro og tyrkiske Lira på ham. Derefter kørte politiet manden til det herberg, hvor han bor. Her fortalte indehaveren af herberget, at han tidligere havde fået stjålet pengene fra sin taske.

Manden blev sigtet for tyveriet og anholdt. Han modsatte sig dog anholdelsen, transporten til politistationen i Frederikshavn og indsættelsen i detentionen. Derfor blev han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.


Påvirket mand anholdt efter flere anmeldelser Sent torsdag aften ringede en medarbejder fra en butik på banegården i Aalborg til politiet. I butikken var en mand, der havde en truende adfærd over for personalet. Politiet rykkede ud og bortviste manden fra stedet.

Kort efter modtog politiet endnu et opkald – denne gang fra en kvinde. Manden var dukket op hos kvinden i Bogøgade, og han ville ikke forlade stedet. Politiet rykkede ud igen, men manden var gået videre, da de ankom.

Efterfølgende modtog politiet flere anmeldelser om manden, der fik rundt på kørebanen på henholdsvis Sønderbro og Jyllandsgade. Politiet fandt kort efter manden, der gik I Rantzausgade, hvor han råbte og skreg.

Manden blev sigtet jf. ordenbekendtgørelsen og anholdt for at undgå flere strafbare forhold. Han var meget fuld og påvirket af stoffer. Derfor blev han indsat i detentionen, hvor han kunne ruse ud.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi