Døgnrapport d. 06-08-2019

tirsdag 06. aug, kl. 17:45

Uddrag af døgnrapport fra mandag 050819 kl 0700 til tirsdag 060819 kl 0700

Døgnets anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Sandvadsvej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Mejsevej, Solrød Strand
Lærkevej, Gislinge
Odinsvej, Solrød Strand
Rødkælkevej, Ejby, Lille-Skensved
Bellisvej, Roskilde
Sandbakken, Solrød Strand
Nybyvej, Vipperød
Holmeås, Greve
Fasanvej, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.: Hovedgaden, Borup

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen


Undervandsjæger kortvarigt savnet – Falkevej, Gudmindrup, Højby Sj. – Odsherred Kl. 09.07 kom et alarmopkald fra en 52-årig kvinde fra Virum, da hun savnede sin mand, der var i gang med undervandsjagt ved Gudmindrup strand. Kvinden var bekymret, da hun ikke havde set, at hendes mand havde været oppe og trække luft ind. Hun frygtede derfor, at der skulle være sket ham noget. Politiets indsatsleder, en ambulance og JRCC (Joint Rescue Coordination Center) kørte frem til stedet for at påbegynde en redningsaktion. Da redningsberedskabet kom frem til stedet traf de den 52-årige kvinde og den 54-årige undervandsjæger, der nu selv var kommet op af vandet. Han havde på intet tidpunkt været i fare, men havde været under vandet i længere tid end normalt, hvilket havde vakt bekymring hos konen. Aktionen blev derfor aflæst.

Forsøg på tricktyveri – Skelvej, Karlslunde – Greve Kl. 11.36 anmeldte en 69-årig kvinde fra Karlslunde, at hun omkring kl. 10.00 samme dag var kommet gående på gaden på Skelvej ud for Fugleparken i Karlslunde, da en bil holdt ind til siden. På forsæderne sad to udenlandske mænd og på bagsædet sad en udenlandsk kvinde, der alle var østeuropæiske af udseende. Kvinden rullede bilruden ned og spurgte om vej til hospitalet på gebrokkent dansk. Kvinden steg herefter ud af bilen, hvor hun forsøgte at sætte en halskæde på den 69-åriges hals. Ved samme lejlighed forsøgte hun at tage forurettedes egen halskæde af hende, men den 69-årige opdagede det og holdt i sin halskæde. Herefter satte den udenlandske kvinde sig igen ind i bilen og de kørte fra stedet.

Forurettede beskrev kvinden som 35-50 år, almindelig af bygning, 165-170 cm. høj, opsat længere mørkt hår, iført nederdel, mange guldtænder. Mændene havde ligeledes guldtænder – Alle med østeuropæisk udseende. Bilen beskrives som en mørk personbil – muligvis en sedan.

Borgere der har bemærket den mørke bil og de tre udenlandske personer i Karlslunde og omegn mandag formiddag bedes kontakte politiet på 114.

Trailer med fliser væltede – Munkholmvej, Holbæk Kl. 15.21 skete et uheld 1 ½ km nordvest for Munkholmbroen, da en varebil med en anhænger fyldt med fliser kørte galt. Anhængeren kom af uvisse årsager i slinger, så køretøjet endte i modsatte vejbane, hvor den trillede rundt og endte med bunden i vejret. Politiet spærrede Munkholmvej mens ejeren af traileren fik fjernet fliserne, og vejen kunne genåbnes omkring kl. 16.15. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der kom lidt mærker i asfalten.

Spiritusbilist kørte ind i kirkemur – Dalbyvej, Ejby, Lille-Skensved- Køge Kl. 23.01 fik politiet en anmeldelse om, at en personbil med flere personer i var kørt ind i kirkemuren ved Ejby kirke. Patruljen kom frem og fandt bilen efterladt på stedet, da den ikke kunne køre videre, da begge forhjul var punkteret og der var udløst en airbag. Kirkemuren fik en revne. Tæt ved uheldsstedet traf politiet to mænd, hvoraf den ene kunne mistænkes for at have ført bilen. Politiet anholdt manden, som var spirituspåvirket, og i første omgang ikke ville oplyse sit navn til politiet. Patruljen fandt dog hurtigt frem til, at føreren var en 32-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for spirituskørsel. Han blev taget med til en blodprøve, der skal vise om han var påvirket over det tilladte under kørslen. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse uheldet. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 32-årige høre nærmere fra politiet.

Solouheld med spiritus/narko- Køgevej, Gadstrup – Roskilde Kl. 00.26 mistede en 33-årig mand fra Glostrup herredømmet over en mindre personbil, så den kørte af vejen og ud på en mark øst for Køgevej. Politiet kom frem og traf føreren, der var påvirket af spiritus og hash. Han blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. I forbindelse med visitationen af den anholdte fandt politiet en ulovlig foldekniv på den 33-årige, der blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 33-årige få afgjort sine sager samlet.

Brand i vindmølle – Skovlundevej, Nørre-Asmindrup – Odsherred Kl. 03.04 kørte en politipatrulje tilfældigt forbi en vindmølle, som står på en mark vest for Skovlundevej i Nørre-Asmindrup. Betjentene bemærkede, at der var ild i vindmøllens midte, så de ringede 112 og tilkaldte brandvæsnet. Politiets indsatsleder og brandvæsnet kom frem til stedet. Redningskøretøjerne kørte ind på kornmarken, hvor brandvæsnet primære opgave var at begrænse ildens spredning, på grund af vragdele fra vindmøllen, som faldt ned i kornet. Ilden blev slukket uden at den spredte sig yderligere. Der var umiddelbart intet mistænkeligt ved brandens opståen, men politiet optog rapport om branden, for at forsøge at klarlægge årsagen til at den startede. Personalet fra firmaet som ejer vindmøllen kom frem til stedet for at bistå politiet i undersøgelserne. Ingen personer kom til skade ved branden.

Mand taget med i detentionen – Jernbanegade, Roskilde Kl. 0453 fik politiet en anmeldelse om, at en spirituspåvirket psykisk uligevægtig mand, truende med at springe ud foran et tog på Roskilde station. Han blev tilbageholdt af hans kammerater på stedet. Politiet kom hurtigt frem og traf en 40-årig mand fra Holbæk kommune, der ikke skønnedes at kunne tage var på sig selv. Han blev derfor taget med i detentionen til afrusning. Han blev løsladt senere på formiddagen uden at være blevet sigtet for noget.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi