Døgnrapport d. 08-08-2019

torsdag 08. aug, kl. 19:02

Fra dagens døgnrapport: lynneddslag, sprirituskørsel, indbrud i villa

Lynnedslag Onsdag eftermiddag kl. 0750 indgik der en anmeldelse til 112. Af anmeldelsen fremgik det, at der var ild i en mark på Brønderslevvej ved Frederikshavn. Indsatslederen fra Nordjyllands Beredskab kunne konstatere, at det formentlig var et lyn, der var slået ned i en halmballe.

Spirituskørsel Onsdag eftermiddag omkring kl. 1600 standsede en patrulje en knallert på Jernbanegade i Hjørring. Da patruljen tog kontakt til føreren af knallerten kunne de konstatere, at føreren var så beruset at han ikke lovligt kunne køre på den. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve. Indbrud i villa I tiden mellem tirsdag aften og onsdag morgen, blev der lavet indbrud i en villa på Søndervang i Års. Gerningsmanden havde opbrudt hoveddøren. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget, og en computer stod urørt fremme på et bord. Der var ingen umiddelbare spor af gerningsmanden på stedet.

Indbrud i villa På Emilievej i Frederikshavn er der lavet et indbrud i en villa i perioden fra mandag formiddag til onsdag aften. Der er trykket et kældervindue ind og gerningsmanden har formentlig skaffet sig adgang den vej. Gerningsmanden har været rundt i hele huset og der er endnu ikke overblik over hvilke ting, der er blevet stjålet ved indbruddet.Kilde: Nordjyllands Politi