Døgnrapport d. 09-08-2019

fredag 09. aug, kl. 21:04

Fra døgnrapporten: Færdselsuheld på E45 og tyveri til koncert

Beruset knallertkører En mand i 30’erne blev sigtet for spirituskørsel torsdag nat kl. 23:54 i Hirtshals. En alkometertest viste, at den sigtede havde en promille på 1,62 – langt over den tilladte promille på 0,5. Den sigtede blev taget til yderligere kontrol på hospitalet, hvor en blodprøve blev udarbejdet – den understregede den for høje promille.

Vi oplever ofte, at folk ikke er opmærksomme på, hvor meget de faktisk har drukket.
Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du max drikker én genstand, hvis du vil sætte dig bag rettet.
Læs mere på:
sikkertrafik.dk/.../spirituskoersel
Tyveri i toget og til koncert I toget mellem København og Aalborg fik en 35-årig mand stjålet en grøn og en rød taske. Taskerne indeholdte blandt andet tøj og andre personlige affekter. Det skete torsdag den 8. august mellem kl. 11:00 – 15:57.

En mand i 20’erne fik også stjålet sin tegnebog fra en bæltetaske under koncert på Karolinelund. Det skete fredag den 2. august mellem kl. 20:00 – 20:45. I den stjålne tegnebog var diverse kort såvel som kontanter.

Sådan undgår du tyveri Mobiltelefon og pung
• Gem din mobil og pung i en lukket lomme, gerne i inderlommen.
• Du kan overveje at bære dine værdier under tøjet, fx i et pengebælte.
• Læg ikke mobilen eller pungen synligt på cafébordet.
Taske
• Gå med tasken på armen i stedet for i hånden.
• Stil din taske, så du kan se den.
• Lad være med at have mange kontanter på dig.

Indbrud i værksted Et værksted på Korshøjvej i Løgstør blev mellem onsdag den 7. kl. 12:00 til torsdag den 8. kl. 17:10 offer for indbrud. Indbrudstyven kravlede ind ad et vindue, der blev listet af. Der var tydelig færden i hele værkstedet, hvorefter gerningsmanden fandt og stjal en række værktøjer. Blandt de stjålne genstande var skruemaskiner, en rundsav og diverse batterier.

Har du set mistænkelig færden på Korshøjvej i Løgstør – Kontakt politiet på 114.


Færdselsuheld på E45 Tre biler var involveret i et færdselsuheld på E45 den 8. august kl. 12:36. En kvinde i 40’erne overholdt formodentlig ikke bremselængden til en bil foran hende, hvorefter hun påkørte den. Den påkørte bil ramte herefter ind i en tredje bil, der havde bremset hårdt op. Heldigvis var der kun materiel skade på de involverede biler, og ingen personer led skade i uheldet.

Hvad er din bremselængde? Læs gode råd til sikker færdsel på:
sikkertrafik.dk/kampagner/saenk-farten


Villa indbrud Mellem den 6. august kl 10:00 til den 8. august kl. 13:30 var der indbrud i en bolig på Kronosvej i Aalborg SØ. Indbrudstyven brød ind gennem en terrassedør ved hjælp af en 10 mm skruetrækker. Huset blev ransaget, hvor skuffer og skabe blev åbnet. Blandt de stjålne genstande var et dankort.

Har du set mistænkelig færden på Korshøjvej i Løgstør – Kontakt politiet på 114.

Kilde: Nordjyllands Politi