Døgnrapport d. 14-08-2019

onsdag 14. aug, kl. 13:45

Uddrag fra døgnrapporten


Færdsel Tirsdag d. 13. august kl. 07.27 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at en tankvogn var skredet ud i græsrabatten på Ølenevej i Pedersker. Bornholms Politi ankom til stedet, hvor brandvæsnet allerede var i gang med at undersøge, om der var et udslip. Det blev vurderet, at der ikke var hul på tanken, men at der var en smule ad-blue, som havde løbet ud på vejen.
En ny tankvogn blev rekvireret, som skulle være med til at pumpe og transportere dieselolien væk fra stedet. Den forulykkede tankvogn blev efter nogle timer bjærget og vejen blev åbnet for almindelig færdsel.

Tirsdag d. 13 august kl. 07.35 blev en 62-årig mand sigtet for at have kørt bil nær Paradisskolen i Nexø, selvom at han ikke havde et gyldigt kørekort.

Tirsdag d. 13 august kl. 07.35 til 08.10 fortog Bornholms Politi en målrettet færdselsindsats ved Åvangsskolen i Rønne. Her blev 5 personer sigtet for ikke at have respekteret færdselstavlen indkørsel forbudt.

Tirsdag d. 13 august foretog ATK bilen i 3 timer hastighedsmåling på Almegårdsvej i Rønne. Ingen bilister blev målt til at køre for stærkt. Målingen blev fortaget indenfor tættere bebygget område, hvor hastighedsgrænsen er 50 km/t.

Tirsdag d. 13 august foretog ATK bilen i 3 timer hastighedsmåling på Tornværksvej i Rønne. Ingen bilister blev målt til at køre for stærkt. Målingen blev fortaget indenfor tættere bebygget område, hvor hastighedsgrænsen er 50 km/t.



Kilde: Bornholms Politi