Døgnrapport d. 14-08-2019

onsdag 14. aug, kl. 23:22

Fra døgnrapporten: udhusgavl brudt op, stoffer fundet i bil og lange fingre i lommer

Spirituskørsel i Aalborg SV Føreren af en personbil blev tirsdag den 13. august kl. 17:10 sigtet og anholdt for spirituskørsel i Aalborg SV. Føreren af bilen var en mand i 60’erne, som blev standset af politiet. Ved nærmere blik var det tydeligt, at manden var påvirket af spiritus. Den sigtede erkendte til spirituskørsel.

En senere blodprøveundersøgelse understregede, at den sigtedes promille var over de tilladte 0,5.


Butikstyv hurtigt fanget i Aalborg C Tirsdag den 13. august kl. 15:25 stjal en mand i 40’erne tre Adidas t-shirts fra en butik i Aalborg C. Han tog tøjet med ind i prøverummet, hvorefter han lagde det i sin medbragte skuldertaske. En patrulje pågreb ham mellem kl. 15:30-16:00. De stjålne t-shirts var stadig i hans skuldertaske. Han blev sigtet for tyveri.

Den sigtede erkendte sig skyldig i tyveriet.


Plæneklipper stjålet i Brovst En plæneklipper og andre ting blev stjålet fra et skur tilhørende et fritidshus. Det skete i Brovst mellem mandag den 15. juli kl. 14:00 og torsdag den 25. juli kl. 22:00. Døren til skuret var låst, men der var tydelige mærker i karmen, hvor skuret var brudt op.


Har du set mistænkelig færden i Brovst den 15.-25. juli? Kontakt politiet på 114.
Sådan sikrer du dit sommerhus Brug udendørsbelysning med føler, så lyset tænder, når nogen nærmer sig. Aftal med naboerne, at I holder øje med hinandens huse så vidt muligt. Sørg for at mærke og tage billeder af alle dine værdigenstande – også køleskab og brændeovn. Undersøg om din forsikring dækker indbrud i sommerhus, og om betingelserne for erstatning er opfyldt. Læs mere på: dkr.dk/.../indbrud-i-dit-sommerhus/ Patrulje fandt stoffer i parkeret bil En patrulje lagde mærke til en parkeret bil på en p-plads den 12. august kl. 20:21 i Nørresundby, som virkede mistænkelig. Patruljen parkerede sig bag bilen og steg ud af deres patruljevogn. Føreren af bilen steg også ud. Da han fik øjenkontakt med en af betjentene, blev han tydeligt nervøs. Betjentene så, at han hurtigt kastede en ukendt genstand over til sin medpassager på bagsædet af bilen. Bilen blev derfor ransaget, og stoffer blev fundet.

Føreren af bilen blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Udhusgavl ødelagt ved indbrud i Vodskov Mellem mandag den 22. juli kl. 12:00 og mandag den 5. august kl. 08:30 fandt et indbrud sted i Vodskov. Et udhus blev udsat for indbrud gennem udhusets gavl, der blev slået hul i. Blandt de stjålne genstande var to scootere.


Har du set mistænkelig færden med to scootere i Vodskov? Kontakt politiet på 114.
Lange fingre i din lomme En Samsung smartphone blev stjålet fra en 34-årig mand i Hirtshals, mens han var på indkøb fredag den 9. august kl. 16:00-17:00.

En Huawei smartphone blev også stjålet fra datteren til en 55-årig kvinde i Hjørring, mens datteren var i et legerum. Det skete fredag den 9. august kl. 15:30-16:00.

Læs et par gode råd til forebyggelse af lommetyveri på: dkr.dk/.../lomme-og-tasketyveri/

Kilde: Nordjyllands Politi