Døgnrapport d. 15-08-2019

torsdag 15. aug, kl. 19:11

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 150819 kl 0700 til torsdag 160819 kl 0700

Døgnets anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Skamstrupvej, Mørkøv
Stationsvej, Grevinge

Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen

Færdselsuheld – Tune Landevej, Greve Onsdag Kl. 06.53 skete et harmonikasammenstød, da en bil sagtnede hastigheden på Tune Landevej for at svinge. En 39-årig kvinde fra Hedehusene påkørte den forankørende varebil, som blev skubbet videre frem i en personbil. Den 39-årige blev kørt i ambulance til kontrol på sygehuset, men havde ikke pådraget sig skader. Ingen andre personer havde behov for lægehjælp, men deres biler fik skader ved sammenstødet. Det østgående spor på Tune Landevej var spærret mens beredskabet arbejdede på stedet, men blev åbnet igen ca. kl. 07.30.

Arbejdsulykke – Gammel Vindingevej, Roskilde Kl. 07.49 skete en arbejdsulykke på en asfaltfabrik, da en 47-årig mand fra Ishøj kom til skade i forbindelse med rensningen af et rør til silo med asfalt. Ved rensningen anvendte manden en gasbrænder, hvorunder der opstod en stikflamme, så manden blev ramt af flammen og det varme asfaltprodukt. Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet. I siloen var 10.000 L flydende asfalt, men brandvæsnet som er nabo til fabrikken kom hurtigt frem og fik hurtigt kontrol over ilden, så branden ikke udviklede sig. Ambulancen kørte den 47-årige mand til behandling på sygehuset med lettere forbrænding på arme, ben og hovedbund. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken og de kom frem til fabrikken for at undersøge omstændighederne. Politiet optog rapport i sagen og skal herefter i samarbejde med arbejdstilsynet afklare, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken.

Udenlandsk butikstyv – Klosterparks Alle, Ringsted Kl. 14.55 tilbageholdt centervagten i Ringsted Outlet en udenlandsk mand, som havde været i H&M, hvor han havde stjålet børnetøj. En patrulje kom frem til butikken, hvor sigtede og anholdt en 35-årig mand fra Rumænien, som havde stjålet tøj for 4869 kr, som han havde gemt i en foret pose, en såkaldt ”russerpose”. Manden blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt med tolk, og han erkendte tyveriet. Han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling og eventuelt en straksdom.

Indbrud i villa – Skamstrupvej, Mørkøv – Holbæk kl. 18.16 anmeldte en husejer, at han havde haft indbrud i sin villa, mens han var på ferie. Et familiemedlem havde ført tilsyn med huset, mens han var væk og havde onsdag ca. kl. 10.30 set to mænd i indkørslen. Kort efter konstaterede familiemedlemmet, at der havde været indbrud i villaen og underrettede husejeren. Husejeren anmeldte indbruddet til politiet senere på dagen, da han kom hjem. En patrulje kørte til adressen og foretog gerningsstedsundersøgelse, der viste at der var blevet knust en rude til et toilet, som tyven var gået ind ad. Fra villaen blev stjålet en Ipad, to pas, valuta, spiritus, vin og nogle smykker. En altandør på husets 1.sal var efterladt åben og der var buler på et tag ved et udhæng. Tyven formodes derfor at have forladt stedet via taget.

De to mænd beskrives som: A. Mand, Ca. 180 cm, kraftig af bygning, iført mørk hættetrøje, B. Mand, dansk, ca. 170-175 cm, alm. af bygning. Begge medbragte de cykler. Ingen nærmere beskrivelse.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der har bemærket de beskrevne mænd i området onsdag formiddag/middag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi