Døgnrapport d. 15-08-2019

torsdag 15. aug, kl. 20:05

Fra døgnrapporten: færdselsuheld, lommetyv genkendt og kikkerter stjålet

Aalborg C – cyklist påkørt af personbil Et færdselsuheld resulterede i, at en cyklist brækkede anklen. Det skete onsdag den 14. august kl. 17:20 i Aalborg C. Føreren af en personbil ville svinge til venstre ind ad en vej, hvor en cyklist kom kørende. De to kolliderede, og cyklisten brækkede desværre anklen, mens bilen ikke led nogen synlig skade. En patrulje kørte til stedet med sirene. Cyklisten blev hurtigt kørt på hospitalet.

Hjørring – narkometertest positiv for kokain Onsdag den 14. august kl. 23:56 blev en mand i 40’erne sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer i Hjørring.

Ved et rutinetjek udførte en patrulje visitation af føreren af en personbil såvel som en narkometertest. Man fandt ingen stoffer på manden, men narkometertesten viste, at han var påvirket af kokain. En senere blodprøve bekræftede dette.

Løgstør – lommetyv genkendt pga. videoovervågning Tirsdag den 13. august kl. 12:00-12:15 i Løgstør blev en kvinde i 70’erne offer for et lommetyveri i et indkøbscenter. Hun betalte med sit kontokort ved kassen, hvorefter hun lagde det i sin pung i indkøbskurven. Hun kunne derefter ikke finde sin pung, da hun kom hjem.

Den forurettede kvinde spærrede hurtigt sit kort ved at kontakte sin bank. Samtidig fik hun en SMS med en kode til et onlinekøb af elektronik, hvor hendes kort var forsøgt brugt. Heldigvis fik hun spærret kortet, før tyven nåede at hæve penge fra det. Politiet instruerede hende yderligere i sikring af hendes persondata ved anmeldelsen.

Dagen derpå, onsdag den 14. august kl. 12:52, anmeldte en medarbejder i indkøbscentret, at hun havde fundet og genkendt tyven som en 22-årig kvinde via videoen fra sikkerhedsovervågningen i butikken.

Politiet sigter nu den 22-årige kvinde for forbrydelsen.

Sådan snyder du tyven – undgå at blive bestjålet Gem din mobil og pung i en lukket lomme, gerne i inderlommen. Du kan overveje at bære dine værdier under tøjet, fx i et pengebælte. Læg ikke mobilen eller pungen synligt fremme. Spær dit kort gennem din bank, hvis det bliver stjålet. Læs flere gode råd på: dkr.dk/.../lomme-og-tasketyveri/ Mariager – kikkerter stjålet ved indbrud På Glenstrup Søvej i Mariager var der indbrud i et fritidshus mellem mandag den 12. august kl. 16:00 og tirsdag den 13. august kl. 13:40.

Tyven brød ind gennem et vindue med et koben. Han bevægede sig derfra gennem hele huset, hvor han blandt andet åbnede og gennemsøgte en række skabe. Blandt de stjålne genstande var kikkerter og en bordlampe. Gerningsmanden forlod derefter huset gennem terrassedøren.


Har du set mistænkelig færden på Glenstrup Søvej i Mariager? Kontakt politiet på 114.
Aalborg C – mand anholdt for påvirket kørsel En 35-årig mand blev sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer såvel som mangel på gældende kørekort. Det skete i Aalborg C natten til torsdag den 15. august kl. 01:41.

En patrulje stoppede føreren af personbilen for et rutinetjek. Ved nærmere undersøgelse kunne patruljen se, at føreren af bilen var blevet nægtet kørekort. Patruljen havde desuden mistanke om, at føreren havde gemt narkotika i bilen. En patruljehund blev kaldt stedet, men ingen stoffer blev fundet. En blodprøve kunne dog konstatere, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer.


Hadsund – to personbiler i færdselsuheld En personbil ramte ind i fronten på en anden personbil i Hadsund onsdag den 14. august kl. 20:20. Føreren af den første bil kørte med en hastighed af ca. 55 km/t i vådt føre og kom i slinger. Bilen ramte derfra ind i fronten på en stillestående personbil ved et vejkryds. Heldigvis resulterede sammenstødet ikke i nogen personskader, men der var tydelig materiel skade på begge biler.

Føreren af den bil, der kom i slinger, var allerede frakendt sit kørekort og blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.


Et par gode råd om din fart i trafikken: 10 km/t for hurtigt sparer dig næsten ingen tid – Kører du 90 km/t i stedet for 80 km/t på en strækning på 10 km, sparer du kun 50 sekunder. Vind, vejr og vej – Sæt altid din hastighed efter forholdene. Hvis der er dårlig sigtbarhed, det blæser kraftigt, vejen er våd eller glat, eller det er svært at overskue vejens forløb, så sæt farten ned. Tag hjemmefra i god tid, og planlæg din rute på forhånd. Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../hastighed

Kilde: Nordjyllands Politi