Døgnrapport d. 16-08-2019

fredag 16. aug, kl. 18:32

Fra døgnrapporten: mand røg joint foran politiet og færdselsuheld ved vejkryds

Terndrup – indbrud i nybygning
Mellem onsdag den 14. august kl. 15:45 og torsdag den 15. august kl. 07:00 blev en bygning under konstruktionsarbejde udsat for indbrud på Hadsundvej i Terndrup. Et vindue til blev åbnet udefra, hvorfra tyven fik adgang til huset. Der var tydelig færden i hele bygningen. Blandt de stjålne genstande var en fliseskærer og en slibemaskine. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem terrassedøren.

Har du set mistænkelig færden på Hadsundvej i Terndrup? Kontakt politiet på 114.
Hirtshals – møbler stjålet ved indbrud En erhvervsbygning på Dalsagervej i Hirtshals blev udsat for indbrud mellem onsdag den 14. august kl. 16:00 og torsdag den 15. august kl. 13:50. Indbrudstyven brød et vindue op med en skruetrækker og fik derfra adgang til bygningen. Der var tydelig spor af færden i hele bygningen, da tyven havde flyttet på en del genstande. Blandt de stjålne ting var en række møbler. Tyven forlod derefter bygningen gennem en port.

Har du set mistænkelig færden på Dalsagervej i Hirtshals? Kontakt politiet på 114.
Nabohjælp er ikke kun for enkeltpersoner – Sådan opretter I et erhvervsnabohjælps netværk Et erhvervsnabohjælpsområde kan fx bestå af 10-15 tætliggende virksomheder, som orienterer hinanden om usædvanlige hændelser eller iagttagelser i området.
Start med at mødes og opret en liste med kontaktoplysninger til hinandens virksomheder. Lav aftaler om, hvad I gør, hvis I oplever mistænkelig adfærd i området. Hold aftalerne ved lige, fx på halvårlige møder, hvor I gør status og motiverer hinanden. Læs mere på: dkr.dk/.../erhvervsnabohjaelp/ Aalborg C – mand røg joint foran patrulje En 20-årig mand passerede en patrulje, mens han gik og røg en joint torsdag den 15. august kl. 16:48. Patruljen lagde selvfølgelig mærke til det. Derfor blev manden visiteret. Den 20-årige blev fundet i besiddelse af en mindre mængde stoffer. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Den sigtede erkendte forholdet.


Hirtshals – færdselsuheld ved vejkryds Torsdag den 15. august kl. 19:53 kolliderede to personbiler i et vejkryds. Den første personbil skulle til venstre i et vejkryds fra nord mod øst, mens den anden personbil var i færd med at køre direkte over krydset mod nord fra syd. Den første personbil overså formodentligt den anden, og de kolliderede derfor midt i krydset. Der var betydelig materiel skade på begge køretøjer. Heldigvis led ingen personer skade i uheldet.


Brønderslev Kommune – indbrud hos tandlæge En tandlæge i Brønderslev Kommune blev udsat for indbrud torsdag den 15. august kl. 21:40. Et vindue til bygningen blev listet af med en fladkærvet skruetrækker. Derfra fik tyven adgang til resten af bygningen. Tyven gik derefter direkte ned til et undersøgelsesrum og stjal derfra en tandscanner. Indbrudstyven forlod gerningsstedet gennem vinduet.


Har du set mistænkelig færden i Brønderslev med en tandscanner? Kontakt politiet på 114.
Aalborg SV – opbremsning forårsager færdselsuheld Torsdag den 15. august kl. 15:40 blev en personbil påkørt af en anden bagfra pga. en opbremsning. Tre biler kørte efter hinanden. Den forreste bil, en hvid personbil, bremsede for at skulle dreje til højre ind ad en vej. Den midterste bil bremsede derfor også op. Den bagerste bil overholdte formodentlig ikke sin bremselængde og påkørte derfor den midterste bil. De to sammenstødte biler led heldigvis kun buler, og ingen personskade fremgik af uheldet. Føreren af den midterste bil led umiddelbart nakkesmerter, men blev tjekket på hospitalet kl. 16:31, og her var intet at bemærke.


Mange undervurderer deres bils bremselængde. Vær på den sikre side, og læs mere på: sikkertrafik.dk/.../saenk-farten/


Hjørring – påvirket fører af bil standset Natten til fredag den 16. august kl. 00:34 blev en personbil standset af politiet på Tørholmsvej i Hjørring. Ved en narkometertest blev føreren af bilen testet positiv for euforiserende stoffer. Euforiserende stoffer blev fundet i en lille pose ved visitation og ransagning af bilen. Den 31-årige mand, der var fører af bilen, blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Følg os på Twitter og Facebook

Kilde: Nordjyllands Politi