Døgnrapport d. 19-08-2019

mandag 19. aug, kl. 21:54

Fra døgnrapporten: påvirket kørsel i forkert vognbane og unge rydder op efter sig selv takket være patrulje

Skørping – patrulje genoprettede ro på gaden Natten til søndag den 18. august kl. 00:36 oplyste en gruppe natteravne, at der var en dårlig stemning på Sverriggårdsvej i Skørping. Natteravnene ønskede politiets hjælp til at genoprette fred og ro i gaden. En patrulje i nærheden ankom til stedet kl. 00:39. Kl. 00:55 var der ro i gaden igen. En gruppe af unge havde dog netop forladt stedet, så derfor fortsatte patruljen med at køre runder frem til kl. 01:15 for at sikre roen i gaden. Der var fortsat ro i gaden derefter.

Tylstrup – påvirket kørsel i forkert vognbane En mand i 20’erne blev sigtet og anholdt for påvirket kørsel samt for at overtræde loven om euforiserende stoffer på Luneborgvej i Tylstrup. Det skete fredag den 16. august kl. 19:50. Manden kørte i den forkerte vognbane, hvor en anden personbil var nødt til at undvige op på en cykelsti. Begge biler bremsede op, og manden bakkede derfra ind i den anden bil.

Heldigvis led ingen personer skade. Der var kun materielle skader i uheldet. Den sigtede fører blev tilbageholdt af vidner på stedet. Efter patruljens ankomst blev han testet positiv for en promille over 0,5. Ved en visitation blev der desuden fundet en mindre mængde kokain på den sigtede fører. Han blev derfor anholdt og sigtet både for påvirket kørsel og at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Bliv medlem af et fællesskab mod spritkørsel Stop Spritkørsel er en facebookgruppe for alle, der er imod spritkørsel og vil være med til at nedbringe antallet af spritulykker. Vil du yde en indsats mod spritkørsel? Så læs mere på:
facebook.com/stopspritkoersel

Hjallerup – havetraktor stjålet ved indbrud Mellem onsdag den 14. august kl. 08:00 og fredag den 16. august kl. 08:00 blev en bolig på Vestergade i Hjallerup udsat for indbrud. Tyvens indgang til boligen var ikke tydelig, men der var tydelig færden i garagen. En havetraktor blev stjålet, hvorefter tyven lod garagedøren være åben. Beboerne var i færd med at flytte, og derfor så boligen ud til at være ubeboet.

Har du set mistænkelig færden på Vestergade i Hjallerup? Kontakt politiet på 114.

Aalborg C – solbriller stjålet fra optiker ved indbrud En optikerforretning blev lørdag den 17. august kl. 06:43 udsat for indbrud i Aalborg C. Tyven brød ind gennem et vindue til en baggård og fik derfra adgang til resten af forretningen. Blandt de stjålne genstande var en række Ray Ban solbriller. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem det opbrudte vindue.

Har du set mistænkelig færden med Ray Ban solbriller i Aalborg C? Kontakt politiet på 114.

Fjerritslev – to personbiler kolliderede med 40 km/t Lørdag den 17. august kl. 11:56 påkørte en 41-årig bilist en anden personbil. Det skete på Aggersundvej i Fjerritslev. Den 41-årige kvinde opdagede formodentligt for sent, at bilen foran hende havde bremset ned og signaleret for at dreje til venstre.

Hun nåede heldigvis at bremse nok ned til, at hun kun kørte ind i den anden personbil med ca. 40 km/t. Ingen personer led skade i uheldet. Der var udelukkende materiel skade.

Sådan bliver du distraheret i bilen 70% af de ting, der tager opmærksomheden fra vejen, findes i bilen. Det kan fx være at:
du indstiller GPS eller radio. du spiser eller drikker. du tager dig af urolige børn eller taler med dine medpassagerer. du har tankerne et helt andet sted eller er stresset. Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../koer-bil-naar-du-koerer-bil Mariager – tyveri fra diverse både En række både blev udsat for tyveri mellem lørdag den 17. august kl. 11:30 og søndag den 18. august kl. 06:10 i nærheden af Daniavej i Mariager.

Påhængsmotorer blev stjålet fra fire både tilhørende forskellige ejere. Flere af motorerne var låst fast med lås, men de var alle brudt op.

Har du set mistænkelig færden ift. både i nærheden af Daniavej i Mariager? Kontakt politiet på 114.


Aalborg Kommune – musik generede naboerne En 39-årig kvinde anmeldte lørdag den 17. august kl. 23:15, at der havde været meget høj musik på en nærliggende skole i Aalborg Kommune de sidste 1,5 timer. Det drejede sig om nogen unge, der havde besluttet sig for at feste med høj musik – som desværre var til gene for naboerne.

Ved patruljens ankomst til skolen flygtede en større gruppe af de unge fra stedet. En række af dem flygtede på knallerter. På skolen kunne patruljen se, at de unge havde ødelagt en blomsterkumme og væltet skraldespande, så skrald var blevet spredt på en græsplæne. Patruljen fandt derefter flere af de unge kl. 01:37. Efter en samtale med patruljen gav de unge sig til at rydde op efter sig selv i skolegården.


Sindal – diesel stjålet fra værksted ved indbrud En dieseltank blev tømt på ved et indbrud på et værksted mellem lørdag den 17. august kl. 19:00 og søndag den 18. august kl. 12:15. Det skete på Stenderupvej i Sindal. Indbrudstyven brød ind gennem en terrassedør. Herfra fik tyven adgang til resten af værkstedet. Blandt de stjålne genstande var indholdet af en dieseltank.

Har du set mistænkelig færden på Stenderupvej i Sindal? Kontakt politiet på 114.

Følg os på Twitter og Facebook


Kilde: Nordjyllands Politi