Døgnrapport d. 11-09-2019

onsdag 11. sep, kl. 17:06

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 100919 kl. 0700 til onsdag 110919 kl. 0700

Døgnets anmeldelser vedrørende: Indbrud i virksomhed/forretninger: Rørvigvej, Nykøbing Sjælland
Strandvejen, Reersø, Gørlev
Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Knud Den Stores Vej, Roskilde
Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen

Harmonikasammenstød – Holbækmotorvejen, Kirke-Såby – Lejre Kl. 08.00 fik politiets vagtcentral en anmeldelse om et harmonikasammenstød mellem fire biler i det østgående spor på Holbækmotorvejen ved Kirke-Såby. Motorvejen var afspærret, mens der blev ryddet op, og kl. 09.00 var alle spor på motorvejen åbne igen.

Kørsel med håndholdt mobiltelefon gav bøde og klip – Søndre Alle, Køge Kl. 13.35 standsede og sigtede politiet en 21-årig kvinde fra Solrød Strand for at benytte håndholdt mobiltelefon, mens hun kørte bil. Kvinde kan nu se frem til en bøde på 1500 kr. samt 500 kr. til offerfonden. Hertil kommer et klip i kørekortet. Kvinden erkendte forholdet.

Spirituskørsel – Viskingevejen, Svebølle, Kalundborg Kl. 15.45 standsede en patrulje en knallert, der kom kørende ad Viskingevejen ud for Stationsvej. Knallerten blev ført af en 57-årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet. Manden var anholdt, mens hans fik udtaget en blodprøve. Sagen vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Tre biler i sammenstød – Lilleholm, Greve Kl 17.09 skete der et færdselsuheld, da en 80-årig mand, der kom kørende ad Lilleholm i sydvestlig retning, oplevede, at hans fod satte sig fast under koblingen. Dette medførte, at han kørte ind en bil ført af en 47-årig mand fra Greve, hvorved denne bil blev skubbet ind i en bil ført af en 46-årig mand fra Greve. Der skete kun materiel skade ved uheldet.

Narkotika og spirituspåvirket mand kørte bil i frakendelsestiden – Næstvedvej, Ringsted Kl. 00.13 blev en patrulje opmærksom på en personbil, der kørte ad Næstvedvej i nordgående retning, og som kørte ind på en tankstation. Patruljen skønnede, at føreren, en 31-årig mand fra Fjenneslev, var påvirket af alkohol og tog kontakt til ham. Manden oplyste til politiet, at han ikke havde noget kørekort, idet han var frakendt. Et alkomenter gav udslag, og manden erkendte at have drukket alkohol og oplyste desuden, at han havde taget kokain. Manden blev sigtet for forholdene og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden gav desuden nøglerne til det køretøj, han var kommet kørende i, til politiet, da han ikke kunne komme med en god forklaring på, hvordan han var kommet i besiddelse af køretøjet, der tilhører en anden person. Manden blev sigtet for de tre første forhold, og han blev vejledt om, at han med sandsynlighed kan forvente yderligere en sigtelse, når politiet har talt med ejeren af køretøjet.
Mand sigtet for narkokørsel og for at være i besiddelse af kniv og amfetamin – Tellusvej, Jyllinge, Roskilde Kl.01.06 standsede en patrulje en bil på Tellusvej i Jyllinge, der blev ført af en 43-årig mand fra Gadstrup. Manden blev fundet i besiddelse af en låsbar kniv med et blad på 10 cm og 48,03 g amfetamin, som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation. Desuden blev manden sigtet for narkokørsel, og han var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve. En anden mand, en 48-årig mand fra Roskilde, der var passager i bilen, blev fundet i besiddelse af 4,72 g. amfetamin, som politiet ligeledes beslaglagde, og manden blev sigtet i forholdet. Sagerne vil blev afgjort på et senere tidspunkt.

Vidner søges til voldeligt overfald – Lindeallé, Nykøbing Sj. – Odsherred Natten mellem lørdag og søndag i tidsrummet kl. 23.00 og kl. 01.00 var en 27-årig mand fra Odsherred på Bytrommen Bodega, hvor sad og talte med en pige. Her blev han blev opsøgt af to mænd, som tog fat i ham og slæbte ham uden for beværtningen, hvor de overfaldt den 27-årige med flere slag og spark mod hovedet, mens han lå nede på jorden. Den 27-årige tog på skadestuen efter overfaldet, hvor han blev undersøgt. Han pådrog sig et blåt øje, fik skrammer i hovedet og en hjernerystelse som følge af overfaldet. Den forurettede anmeldte søndag formiddag episoden til politiet, som nu efterforsker sagen, og i den anledning søger vidner til episoden.

Vidner, som har overværet overfaldet på den 27-årige foran Bytrommen Bodega i Nykøbing Sjælland natten mellem lørdag og søndag kl. 23.00 til kl. 01.00, og som kan komme med oplysninger om hændelsesforløbet og gerningsmændene bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi