Konkurrence for skoleelever

				Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi inviterer alle kredsens skoler, ungdomsuddannelser, efterskoler, FGU’er m.m. til at være med i en konkurre...

onsdag 11. sep, kl. 13:42

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi inviterer alle kredsens skoler, ungdomsuddannelser, efterskoler, FGU’er m.m. til at være med i en konkurrence i oktober. Her skal de unge arbejde med, hvordan man handler sikkert på nettet, når man køber varer fra private på internettets store loppemarkeder.

De unge skal lave et kreativt produkt, en video, en podcast eller lignende, hvor de f.eks. viser eksempler på, hvordan man bliver snydt, eller hvad man kan gøre for at undgå at blive snydt. Det skal være med til at motivere både dem selv og andre unge til at passe godt på sig selv, når de handler på nettet.

”Svindel på nettet er i dag blevet så stort et problem, at det er helt afgørende, at de unge får lært at navigere sikkert, når de handler med andre på nettet. Vi håber derfor, at mange lærere og elever på områdets skoler og uddannelsestilbud har lyst til at tage bolden op og lege med, når der i oktober skal produceres film”, fortæller Carsten Høj Hansen, der er leder af afdelingen for økonomisk kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den klasse, der leverer det bedste produkt, vil blive belønnet med en biograftur.
Har man lyst til at være med, kan man kontakte Lars Larsen på telefon: 41 32 82 08 for mere info.

Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi
Læs flere nyheder