Vidner til eksplosion i vandpibecafé på Amager søges

mandag 14. okt, kl. 05:43

Københavns Politi modtog i nat 02.46 en anmeldelse om en eksplosion på Amagerbrogade og rykkede med det samme ud til stedet. I første omgang lød meldingen, at det var sket ved Amagerbrogade 210, men det viste sig rettelig at være ved 215.

”Vi vil meget gerne i kontakt med enhver, der har set noget i området før eller efter eksplosionen eller nogen, der ligger inde med andre informationer. Vi ved fra vidner, at en bil er kørt hastigt fra stedet umiddelbart efter eksplosionen, men vi er interesseret i at tale med alle, der kan have set noget i området i tidsrummet mellem 02 og 03 i nat,” siger politiinspektør Torben Svarrer.

Eksplosionen fandt sted i en vandpibecafé, og ud fra de foreløbige tekniske undersøgelser ser der eksplosionen ud til at være forårsaget af en håndgranat. Københavns Politi mener desuden, at hændelsen er sket som led i den verserende bandekonflikt.

”Det er desværre den seneste i en række af eksplosioner, som vi har oplevet i København i år. Det er noget, vi tager meget alvorligt. Heldigvis er der ingen tegn på, at nogen er kommet til skade ved denne mindre eksplosion,” siger Torben Svarrer.

Han beder alle, der ved, eller kan have set nogen, ringe 1-1-4.

Kilde: Københavns Politi