Døgnrapport d. 14-10-2019

mandag 14. okt, kl. 13:31

Døgnrapport

Færdsel Fredag den 11. oktober kl. 0700 blev en 51 årig mand standset i sin personbil på Røvej i Rø. En udåndingsprøve viste, at han var påvirket af spiritus, hvilket resulterede i anholdelse og udtagelse af en blodprøve, som han nu må afvente resultatet af.

Blæsevejr Et ældre træ måtte opgive at holde fast i rødderne, da et blæsevejr kom forbi fredag den 11. oktober, og væltede det ud over Kirkemarksvej/Sursænkevej, sådan at vejen blev spærret. Vej og Park var hurtigt på stedet og kunne sikre passage.

Lørdag den 12. oktober om morgenen observerede en hundelufter, at endnu et træ havde opgivet ævred og var ved at vælte ud over Damvejen i Aakirkeby. Vej og Park måtte igen have gang i motorsaven.

Det samme var tilfældet kl. 1050 på Hans Thygesensvej i Listed, hvor et vejtræ var væltet hen over kørebanen. Vej og Park klarede også her opgaven med at skære træet op.

Uorden
Nogle 14-15 årige unge fejrede lørdag den 12. oktober efterårsferien med en udendørs aftenfest på Sdr. Hammer på Nexø Havn. Stedet flød med tomme øldåser og ølflasker. Patruljen, der ankom kort efter midnat, holdt en adfærdsregulerende samtale med de unge, som lovede at rydde pænt op efter sig.

Hastighedskontrol
Lørdag den 12. oktober holdt ATK-køretøjet på Rønnevej i Olsker indenfor tættere bebygget område i tre timer. Der var heldigvis kun ét køretøj, som passerede med 68 km/t, hvilket resulterede i et klip.

Efter borgerhenvendelser holdt ATK senere i tre timer på Hans Thygesensvej i Listed. Der var lykkeligvis ingen, som kørte for hurtigt. Tusind tak for det.

Ulovlig afbrænding
En mand skaffede sig søndag den 13. oktober omkring kl. 1745 af med noget af sit affald ved at sætte ild til det på Randkløvevej i Østermarie. Tilkaldt brandvæsen og politi måtte forklare ham, at han derved overtrådte miljøloven, hvilket han nu indkasserer en bøde for.

Musik til ulempe
En kvinde på Eginsgade i Rønne udstillede søndag den 13. oktober kl. 2355 sin musiksmag ved at spille meget højt. Det var ikke alle, som delte hendes musikglæde, hvorfor hun på politiets foranledning skruede så meget ned, at natteroen kunne sænke sig over kvarteret.


Kilde: Bornholms Politi