Døgnrapport d. 25-03-2020

onsdag 25. mar, kl. 20:58

Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 25. marts 2020

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

Påvirket mand sigtet for hærværk på politistation En 31-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.50 anholdt lige ud foran politistationen på Ridderstræde i Aarhus C. En medarbejder, der sad og arbejdede, hørte pludseligt noget slå mod den ene rude. Han gik sammen med en kollega ud for at se, hvor lyden kom fra, og lige uden for døren traf de den 29-årige mand, som stod og slog på dør og vindue med en kæde.

Han blev straks anholdt, og da betjentene visiterede manden, fandt de en kniv og en klump hash, som han blev sigtet for at besidde. Desuden blev han sigtet for hærværk, da kædeslagene havde givet mærker på dør og vindue.

**

Dreng truede jævnaldrende med kniv Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 16.08 en anmeldelse om, at to drenge på 13 og 14 år netop var blevet truet med en kniv af en jævnaldrende dreng på Torvegade i Hammel. De to drenge havde for sjov råbt ”hej piger” efter to andre drenge, som stod ved en knallert.

Det fik drengene til at køre efter den 13 og 14-årige, og da de indhentede dem, steg en af drengene af knallerten og trak en kniv frem, mens han råbte, at han ville stikke dem, hvis de sagde sådan noget igen. Herefter stak knallertdrengene af fra stedet.

Det lykkedes hurtigt politiet at finde frem til en 12-årig dreng, som indrømmede, at han havde truet med en kniv, som han havde fundet tidligere. Drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

**

Taget for højttaler-tyverier En butiksvagt i Elgiganten på Anelystparken i Tilst tog tirsdag kl. 17.21 en 26-årig mand på fersk gerning i at stjæle fra butikken. Vagten så, hvordan den 26-årige tog en lille højttaler og forsøgte at skjule den, hvorefter han gik ud af butikken.

Ved udgangen tog vagten fat i ham, og han tilbageholdt den 26-årige, indtil politiet kom frem. Over for patruljen erkendte den 26-årige både tyveriet i Tilst og et tilsvarende tyveri af en højttaler i Elgiganten i Skejby. Han blev sigtet for begge butikstyverier.

**

Brand i to containere Politi og brandvæsen blev tirsdag kl. 20.03 sendt til en mindre brand på Vestergrave i Randers, hvor der var ild i to containere til skrald. Branden havde spredt sig til et mindre hegn i nærheden, men brandvæsnet fik i løbet af få minutter slukket ilden. Der var ingen personer på stedet, og det er endnu uvist, hvordan branden er opstået.

**

Indbrud Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Skejbygårdsvej i Risskov begået tirsdag d. 24. marts kl. 22.20


Kilde: Østjyllands Politi