To mænd anholdt for drabsforsøg

torsdag 26. mar, kl. 09:05

				Ifølge politiets efterforskning, overfaldt de to sammen med flere andre gerningsmænd, en 22-årig mand på en p-plads ud for Skagensgade 3 i Høje Ta...

Ifølge politiets efterforskning, overfaldt de to sammen med flere andre gerningsmænd, en 22-årig mand på en p-plads ud for Skagensgade 3 i Høje Taastrup fredag den 20. marts kl ca. 19.45. I forbindelse med overfaldet blev den 22-årige tildelt et kraftigt knivstik i nakken.
Politiet leder efter yderligere gerningsmænd Siden drabsforsøget har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen intensivt og det er på baggrund af den efterforskning, at politiet i går kunne anholde de to mænd.
”Jeg er tilfreds med, at det er lykkedes at anholde to mistænkte i denne grove sag. Det er dog vores vurdering, at der fortsat er gerningsmænd på fri fod i denne sag og derfor forsætter efterforskningen,” siger politikommissær Henrik Hougaard.

Anklagemyndigheden fremstiller i løbet af formiddagen de to mænd i retten i Glostrup. Her vil der blive bedt om lukkede døre.

Af hensyn til den forsatte efterforskning har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer i sagen

Kilde: Københavns Vestegns Politi