Døgnrapport d. 22-05-2020

fredag 22. maj, kl. 18:59

Uddrag af døgnrapport 21. - 22. maj 2020

Tyveri fra bil Farum: Fra en VW Passat, der var parkeret på Bybækterrasserne, er der mellem onsdag klokken 22.00 og torsdag klokken 08.00 blevet stjålet solbriller, et integreret navigationssystem samt parfume. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse to sideruder.


Værktøj stjålet fra spejderhytte Hillerød: Mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 08.30 er der stjålet diverse værktøj fra spejderhytten på Højager. Der er blandt andet tale om en stiksav, en skruemaskine og en dyksav.


To drenge overfaldet Humlebæk: To drenge på henholdsvis 15 og 16 fra Humlebæk blev onsdag aften mellem klokken 23.30 og 23.40 overfaldet af fire andre unge ved Langebjerg Skolen. De to drenge blev hold op mod en mur, fik taget kvælertag, slået og sparket over låret. Der var tale om fire unge mellem 15 og 17 år, hvoraf den ene beskrives som værende udenlandsk af udseende og de tre andre som danske af udseende.


Var i besiddelse af hash Birkerød: En 18-årig mand fra Birkerød blev torsdag eftermiddag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg, da han klokken 15.59 på Kildedalsvej blev fundet i besiddelse af en moderat mængde hash fordelt i salgsposer samt et kontantbeløb.


Kørte uden kørekort Helsinge: En 28-åirg mand fra Helsinge blev torsdag eftermiddag klokken 16.48 sigtet for at køre bil uden førerret, da han blev standset på ved krydset mellem VP-arkaden og Rådhusvej, hvor han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde generhvervet den førerret, som han tidligere var frakendt.


Taske stjålet fra bil Slangerup: Fra en VW Passat, der holdt på Slangerupvej, er der mellem klokken 16.00 og 17.30 torsdag eftermiddag stjålet en taske indeholdende pung med diverse betalingskort samt kontanter. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.


Havde hash i bilen Helsingør: En 54-årig mand fra Slangerup blev torsdag aften klokken 20.25 standset på havnen i Helsingør, hvor det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og var i besiddelse af en moderat mængde hash. Manden blev anholdt og sigtet for begge forhold og fik efterfølgende taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.


Truet til at aflevere pung Rungsted Kyst: En 18-årig mand blev klokken 00.45 natten til fredag truet til at aflevere sin pung til to andre mænd. Den 18-årige havde fulgt en kammerat hjem, da han blev passet op af to mænd, som med en kniv truede ham til at udlevere sin pung. Episoden skete på Stadion Allé, hvor mændene efterfølgende smed den 18-åriges pung på jorden og forsvandt fra stedet. De beskrives som A: Mand, dansk af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, dansktalende. I ført sorte jogging bukser og hættetrøje, rød maskering for ansigtet samt solbriller. B: Mand, dansk af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, dansktalende. I ført: Sort jogging bukser og hættetrøje, sort maskering og bevæbnet med en kniv. En tredje mand, C, var sammen med de to øvrige gerningsmænd, men stod på afstand af dem under selve episoden. Han beskrives som dansk af udseende, 18-20 år, 190-195 cm, i ført: sort jogging hættetrøje, grå joggingbukser.


Ungersvende sendt hjem Hellerup: Tre ungersvende blev fredag morgen klokken 04.50 sendt hjem i seng af en patrulje. De tre mænd gik rundt på et stillads på Strandvejen, hvilket havde fået en borger til at kontakte politiet.

Indbrudsoversigten udkommer desværre ikke i dag.

Kilde: Nordsjællands Politi