Døgnrapport d. 22-05-2020

fredag 22. maj, kl. 19:30

Fra døgnrapporten: indbrud i bolig, værksted & landejendom. Påvirkede bilister anholdt.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

Nordjyllands Politi – Aflysning af efterlysning Nordjyllands Politi aflyser hermed efterlysning af den 26-årige kvinde, der tidligere blev eftersøgt i offentligheden søndag 17. maj 2020.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 20. maj

Vodskov – indbrud i bolig Alle skabe og skuffer blev gennemrodet, da en privat bolig i Vodskov blev udsat for indbrud. Tyven fik adgang til huset ved at afliste en rude i et vindue med en skruetrækker. Blandt de stjålne genstande var et videokamera, men der er på nuværende tidspunkt endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet gennem en kælderdør. Indbruddet fandt sted torsdag den 21. maj kl. 05:00-09:00.

Har du set mistænkelig færden i Vodskov? Kontakt politiet på 114.
Sådan sikrer du glaslister med sikringsskruer Glaslister er oftest blot sømmet fast. Tyven kan derfor let afmontere listerne og derefter trække glasset ud. Hele 16 procent af alle indbrud sker ved, at tyven piller de udvendige glaslister af og fjerner ruden.
Klik her for at se en video-guide på få minutter fra Bo Trygt! (viderestiller til youtube)

Gerå – indbrud i værksted En minilæsser blev stjålet ved et indbrud i et Værksted i Gerå. Indbrudstyven fik adgang til huset gennem en nordvendt hoveddør til en hal. Tyven forlod formentlig gerningsstedet gennem en rulleport. Indbruddet fandt sted torsdag den 21. maj kl. 00:47-06:50.

Har du set mistænkelig færden i Gerå? Kontakt politiet på 114.
Hent Nabohjælps app og vær med til at forebygge hvert 4. indbrud Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play


Ejersted – lamper, stole og Ipad stjålet fra landejendom En landejendom i på Guldagervej i nærheden af Ejersted fik besøg af indbrudstyven mellem onsdag den 20. maj kl. 12:45 og torsdag den 21. maj kl. 08:45. Tyven fik adgang til et hus på ejendommen ved at knuse en rude i en dør, hvorefter døren kunne åbnes ved håndsrækning til det indvendige dørhåndtag. Blandt de stjålne genstande var en hvid bordlampe, 2 stk. sorte stole, en loftlampe samt en Ipad. Tyven forlod gerningsstedet ad bagdøren til huset.


Har du set mistænkelig færden på Guldagervej i nærheden af Ejersted? Kontakt politiet på 114.
Nørresundby – spiritusbilist anholdt Spirituskørsel – dét blev en 61-årig mand sigtet og anholdt for, da han førte personbil ad Toftevej i Nørresundby torsdag den 21. maj om aftenen. Politiet havde standset manden til et rutinetjek, hvor en alkometertest havde vist, at mandens promille var over de tilladte 0,5.


Aalborg Sø – 23-årig narkobilist anholdt En 23-årig mand førte personbil ad Højvang Vest i Aalborg Sø fredag den 22. maj meget tidligt om morgenen, da han blev standset af politiet til et rutinetjek. Manden havde tilsyneladende ikke gyldigt kørekort. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest, som gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer.

Bilen blev derfor ransaget grundet mistanke til besiddelse af stoffer, hvor 3 gram kokain og en klump hash på 0,77 gram blev fundet. Den 23-årig mand blev derfor sigtet og anholdt for kørsel uden førerret, kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og brud på lov om euforiserende stoffer. Manden blev efterfølgende kørt på skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi