Døgnrapport d. 06-07-2020

mandag 06. jul, kl. 20:55

Fra døgnrapporten: færdselsuheld på E45. Indbrud i garage & bolig.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

E45 Hjallerup – bilist i færdselsuheld på motorvejen En bilist og to medpassagerer var del af et færdselsuheld på E45 mod syd i Hjallerup. Bilisten mistede af ukendte årsager herredømmet over sin personbil. Bilen kom i slinger og ramte autoværnet, hvorefter den skred ud til højre side og kom til standsning ude i hegnet til en mark. En beredskabspatrulje og en ambulance ankom til stedet, hvor de heldigvis kunne konstatere, at alle tre personer så ud til at være sluppet uden skader. De blev dog alligevel kørt til skadestuen for kontroltjek, hvor ingen personskade blev fundet på de involverede. Bilen og autoværnet led dog materielle skader i forbindelse med uheldet. Uheldet fandt sted lørdag den 4. juli kl. 11:33.

Hjørring – tyv brød ind i bolig En indbrudstyv slog til ved en bolig på Teglvej i Hjørring. Tyven brød et vindue op og trådte inden for – hvorefter man gennemrodede hele huset for værdier. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande. Indbruddet fandt sted mellem torsdag den 2. juli kl. 17:30 og fredag den 3. juli kl. 14:20.

Har du set mistænkelig færden på Teglvej i Hjørring? Kontakt politiet på 114.
Farsø – indbrud i garage Låsen på en garageport gik itu, da en indbrudstyv flækkede den med et ukendt værktøj ved indbrud i en garage på Flejsborglundvej i Farsø. Fra garagen stjal man blandt andet to kabeltromler, et topnøglesæt og skruer. Tyven sneg sig væk fra gerningsstedet gennem garageporten. Indbruddet fandt sted mellem onsdag den 1. juli kl. 15:00 og fredag den 3. juli kl. 21:05.

Har du set mistænkelig færden på Flejsborglundvej i Farsø? Kontakt politiet på 114.
Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aalborg – bolig gennemrodet ved indbrud På Hasserishave i Aalborg brød en indbrudstyv et vindue lørdag den 4. juli kl. 03:05. Hele huset blev gennemrodet for værdier, hvorefter man stak af fra gerningsstedet gennem en terrassedør. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Hasserishave i Aalborg? Kontakt politiet på 114.
Aalborg – fest dæmpet ved patrulje En fest buldrede lørdag den 4. juli kl. 01:06 på Hadsundvej i Aalborg til gene for naboerne, som anmeldte festen til Nordjyllands Politi. Da en patrulje ankom til stedet, traf de festens personer. Vedkommende fortalte, at de nok skulle skrue ned. Efterfølgende indtrådte natteroen i området.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.


Kilde: Nordjyllands Politi