Døgnrapport d. 20-11-2020

lørdag 21. nov, kl. 09:44

Fra døgnrapporten: spiritusbilist faldt i søvn og holdt stille midt på kørebanen. Narkotika konfiskeret takket være tip.

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark
De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.

Rebild – spiritusbilist faldt i søvn bag rattet En borger i Rebild kontaktede Nordjyllands Politi torsdag den 19. november om aftenen. Vedkommende havde kørt ad Stendalsvej, da man her så en personbil, som var tændt, men alligevel holdt stille midt på vejbanen. Da borgeren forsøgte at kontakte føreren, så føreren ud til at være skidt tilpas.

En ambulance rykkede omgående ud til stedet, da der muligvis var tale om insulinchok. Da ambulancen ankom, fik bragt føreren ombord og begyndte at køre ham til hospitalet, kunne de heldigvis konstatere, at hans blodsukker var normalt.

Politiet ventede på ambulancens ankomst ved skadestuen, hvor de fik kontakt til føreren, som viste sig at være en 47-årig mand. Her kunne betjentene konstatere, at mandens ånde bar en kraftig lugt af alkohol. Og da politiet forsøgte at instruere manden i at deltage i en alkometertest, nægtede han at ville tage testen. Det viste sig, at manden blot var påvirket af alkohol.

Politiet sigtede derfor den 47-årige bilist for spirituskørsel. Da man efterfølgende tog en blodprøve på manden som bevismateriale i sagen, faldt han i søvn, mens blodprøven blev taget.

Sådan kan du være med til at forhindre spirituskørsel Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114. Læs mere om spirituskørsel på sikkertrafik.dk


Hadsund – narkotika konfiskeret takket være tip Nordjyllands Politi modtog et anonymt borgertip om, at der torsdag den 19. november skulle befinde sig narkotika på en adresse i Hadsund. Politiet tog derfor ud til adressen for at undersøge sagen nærmere. Her traf man adressens beboer, en 26-årig mand. Vedkommende underskrev en ransagningstilladelse, og politiet gik til værks.

Efter en grundig ransagning af boligen konfiskerede politiet i alt 6,56 gram kokain som bevismateriale i sagen med henblik på senere destruktion.

Politiet sigtede derfor den 26-årige mand for brud på lov om euforiserende stoffer.


Nørresundby – indbrud i bolig Et indbrud fandt sted i en bolig på Blomsterskrænten i Nørresundby torsdag den 19. november kl. 16:45-19:45. Gerningsmanden fik adgang til huset ved at fjerne glaslisterne i et kældervindue, hvorefter man bevægede sig rundt i det meste af huset. Tyven åbnede flere skabe og skuffer, som man formodentlig gennemsøgte for værdier. Der er pt. ikke fuldt overblik over de stjålne genstande i forbindelse med sagen. Indbrudstyven forlod derefter gerningsstedet ad en terrassedør.


Har du set mistænkelig færden på Blomsterskrænten i Nørresundby? Kontakt politiet på tlf. 114.
Indbrudstyven slår oftere til op til jul
– Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aars – bærbar PC og armbåndsure stjålet ved indbrud En bærbar PC og 3 stk. armbåndsure – dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud i en bolig på Park Alle i Aars. Indbrudstyven knuste ruden i en vestvendt terrassedør for at få adgang til huset, hvorefter man gennemrodede boligen for værdier. Gerningsmanden forlod derefter gerningsstedet ad terrassedøren. Indbruddet fandt sted torsdag den 19. november kl. 13:00-20:45.

Har du set mistænkelig færden på Park Alle i Aars? Kontakt politiet på tlf. 114.
Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi