Døgnrapport d. 19-02-2021

lørdag 20. feb, kl. 09:43

Døgnrapport: påvirkede bilister anholdt for flere lovovertrædelser. Indbrud i Hornum & Aalborg.

Pressemeddelelse – Øget patruljering i Aalborg Som følge af røveriet i går, d. 18. februar 2021, på Annebergvej, hvor to unge formodede gerningsmænd blev anholdt har Nordjyllands Politi i dag iværksat yderligere tryghedsskabende patruljering flere steder i og omkring Aalborg.
Læs mere på politi.dk

Pressemeddelelse – Røveri førte til massiv politi-tilstedeværelse i Aalborg Nordjyllands Politi fik tidligere i går aftes, d. 18. februar 2021 ca. kl. 20.30, en anmeldelse om, at der skulle være udbrudt uro mellem flere personer på Annebergvej i det centrale Aalborg, ligesom der også indgik melding om muligt afgivet skud. Adskillige patruljer blev omgående afsendt til stedet.
Læs mere på politi.dk

Pressemeddelelse – Alt for mange taget i fartkontrol: Pas på i vintertiden I hele Nordjyllands Politikreds satte Operativ Færdsel i uge 6 fokus på overtrædelser af fartgrænserne. 124 hastighedssager blev noteret i ugens løb. For mange kører for stærkt, mener politileder.
Læs mere på politi.dk

Pressemeddelelse – Aflever din peberspray i Nordjyllands Politis ekspeditioner Siden 1. januar 2019 har man lovligt kunnet købe en peberspray til selvforsvar i eget hjem. Men fra i dag, 1. februar 2021, rulles ordningen tilbage – og som borger kan man frem til den 31. marts 2021 aflevere sin peberspray hos Nordjyllands Politi.
Læs mere på politi.dk

Aalborg – påvirket bilist anholdt for flere lovovertrædelser Under kørende patrulje ad Jernbanegade i Aalborg lagde to betjente fra Nordjyllands Politi mærke til, at en personbil foran dem havde flere lygtefejl.

Derfor standsede man bilen til kontrol torsdag den 18. februar om aftenen.

Politiet henvendte sig til føreren af bilen, en 24-årig mand. Umiddelbart virkede han konfus og kunne efter sigende ikke forklare, hvor han boede henne. Men hvad, der var yderligere mistænkeligt, var, at betjentene blev mødt af en kraftig lugt af hash fra bilens kabine.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, som gav udslag – bilisten var tilsyneladende påvirket af både amfetamin og cannabis under kørsel.

En ransagning af køretøjet og visitation af bilisten blev derefter udført, da der var mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika. Man fandt her en ulovlig springkniv, som blev konfiskeret grundet overtrædelse af knivloven. Derudover konfiskerede politiet ca. 1 gram amfetamin.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for følgende lovovertrædelser: Narkopåvirket kørsel Brud på lov om euforiserende stoffer Brud på knivloven Diverse lygtefejl på personbilen
Nørresundby – kokain konfiskeret fra påvirket bilist Torsdag den 18. februar ved 19-tiden standsede politiet en personbil på en vej i Nørresundby til kontrol. Da man henvendte sig til føreren af bilen, en 22-årig mand, fik politiet mistanke til påvirket kørsel – hvorfor man instruerede føreren i at deltage i en narkometertest.

Desværre for føreren af bilen, gav testen udslag.

Tilsyneladende var bilisten både påvirket af kokain og benzodiazepin under kørsel. Grundet mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika, ransagede politiet derefter bilen samt visiterede føreren. I forbindelse med visitationen fandt betjentene en pose indeholdende 3.150 kr. i kontanter samt 2,47 gram kokain.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt brud på lov om euforiserende stoffer. Man kørte derefter den sigtede til skadestuen for få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.


Hornum – indbrud i værksted Et indbrud fandt sted på Risevej i Hornum mellem onsdag den 17. februar kl. 18:00 og torsdag den 18. februar kl. 07:00. En ukendt gerningsmand sparkede en dør op til et værksted, hvorefter man gennemrodede skabe og skuffer for værdier. Blandt de stjålne genstande var en pengekasse med kontanter.


Har du set mistænkelig færden på Risevej i Hornum? Kontakt politiet på tlf. 114.
Aalborg – indbrud i kælder Mellem onsdag den 17. februar kl. 20:00 og torsdag den 18. februar kl. 10:30 fandt et indbrud sted på Fanøgade i Aalborg. En indbrudstyv fik adgang til et kælderrum, hvorfra man stjal flere flasker vin, diverse former for værktøj og klædegenstande.


Har du set mistænkelig færden på Fanøgade i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.
Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi