Døgnrapport d. 22-02-2021

mandag 22. feb, kl. 19:34

Uddrag af døgnrapport 21. - 22. februar 2021

Færdselsuheld Jægerspris: Klokken 07.08 skete der et solofærdselsuheld på Færgelundsvej, da en personbil kørende i nordlig retning kørte ned af en skrænt, hvorefter bilen rullede rundt og landede på taget.

Bilens to passagerer slap fysisk nogenlunde uskadte fra uheldet, mens bilens fører, en 19-årig mand fra Jægerspris, i kritisk tilstand blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter.

Det viste sig, at føreren ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han skal sigtes for dette, ligesom en rutine-blodprøve skal afgøre, om han også skal sigtes for kørsel i påvirket tilstand.

Hærværk Vejby: I løbet af formiddagen indløb der adskillige anmeldelser om, at der var blevet spraymalet lyserød graffiti på biler, skraldespande, husmure og lignende flere steder i Vejby i nattens løb.

Nordsjællands Politi har en god formodning om, hvem der står bag hærværket.

Hærværk Charlottenlund: Omkring klokken 11 indløb der tre af hinanden uafhængige anmeldelser om hærværk begået på henholdsvis Broholms Allé gange to og en enkelt gang på Skovkrogen, hvor tre personbiler havde fået sparket sidespejlene af, ligesom en af bilerne havde fået buler.

Tyveri fra personbil Hørsholm: Klokken 12.23 blev det anmeldt, at der i nattens løb var blevet stjålet en airbag fra en Mercedes, der havde holdt parkeret i en carport på Grønnevang.

En genbo havde klokken 03.20 set tre personer på stedet, som hastigt havde forladt området, da genboen råbte dem an.

De tre beskrives som: A: Mand, 175-180 cm høj, iført mørkt tøj. B: Mand, 20-30 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning. C: Mand, 20-30 år, 180-190 cm høj.

Færdselsuheld Fredensborg: Klokken 13.03 skete der et færdselsuheld på Humlebækvej ved Benediktevej, da en personbil kørende i vestlig retning på Humlebækvej påkørte en knallert ligeledes kørende i vestlig retning på Humlebækvej, da personbilen skulle svinge til højre ad Benediktevej.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen, en 23-årig kvinde fra Bagsværd, blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens knallertføreren, en 52-årig mand fra Kokkedal, blev kørt til kontrol på skadestuen.

Butikstyveri Helsinge: Klokken 15.54 blev det anmeldt fra Kvickly, at en mand havde betalt for to varer ved kassen, men at han havde forsøgt at undlade at betale for en del såkaldte non-food-genstande til en samlet værdi af 1.589 kroner.

Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 41-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Tøj og smykker stjålet fra bil Hørsholm: Mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 15.00 er der stjålet tøj og smykker fra en Chevrolet Spark, som holdt i Skovkanten. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 17.43, og det vides ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Mand stak af med øl Allerød: En ukendt mand stak søndag aften klokken 18.24 af med en sixpack øl, som han umiddelbart forinden havde stjålet i Rema i Lilledal. Mandens tyveri blev opdaget af en medarbejder, men det lykkedes ham altså at slippe væk fra butikken.

Sparkede til dør Hillerød: Fire unge mænd fra Hillerød i alderen 19-20 år stod søndag aften ved 19-tiden og sparkede til døren til en cykelkælder på Østervang. Det fik en beboer til at kontakte politiet og et par patruljer kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere. Her blev de fire unge truffet og deres personoplysninger blev noteret.

Mistænkelig mand i Nørregade Kgs. Lyngby: En mand vakte søndag aften mistanke, da han med en lommelygte lyste ind ad flere vinduer til forskellige bygninger i Nørregade. Manden blev opdaget af en borger, som kontaktede politiet og beskrev den mistænkelige mand som ca. 25 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, lys hud, iført sort Hummel-jakke med hvide Hummelmærker og hætte, hvid hættetrøje, mørke bukser, sorte Adidas kondisko m. hvide striber og medbringende en lommelygte. Manden cyklede kort efter fra stedet og forsvandt i vestlig retning.

Politiet kan opklare flere indbrud med din medvirken. Hvis du ser personer med en mistænkelig adfærd i dit nabolag, eller hvis du har haft indbrud, så ring 1-1-4. Dine oplysninger kan være afgørende for politiets opklaring, og selv mindre detaljer kan være vigtige.

Havde hash i bilen Charlottenlund: En 19-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev søndag aften sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, da en patrulje fandt en mindre mængde hash i kvindens bil. Kvinden blev truffet på en parkeringsplads på Kystvejen.

Unge ødelagde busskure Holte: En lille gruppe unge ødelagde søndag aften omkring klokken 20.23 to busskure i området omkring Kongevejen, ligesom de sparkede på døre og smed ting mod forskellige huse. En patrulje kørte til stedet, men måtte efter at have ledt efter de unge i et stykke tid konstatere, at de unge havde forladt området.

Uenighed førte til vold Fredensborg: En uenighed mellem to mænd førte søndag aften til, at den ene, en 33-årig mand med ukendt adresse, blev slået i hovedet med en hammer. Episoden fandt sted på Rosenvænget omkring klokken 21.00. Den 33-årige har ikke været i livsfare ved overfaldet, og måtte anholdes i henhold til politiloven, da han blev opfarende i forbindelse med, at han skulle køres til undersøgelse på hospitalet.

Påkørte flere parkerede biler Helsingør: En 22-årig mand fra Næstved påkørte natten til mandag fire parkerede biler på Blichersvej. En beboer på vejen blev klokken 00.32 vækket af et højt brag og gik ud for at se, hvad der var på færde. Her traf han den 22-årige, som havde påkørt de fire biler og virkede påvirket af enten alkohol eller euforiserede stoffer. Beboeren kontaktede derfor politiet, som kørte til stedet og sigtede den 22-årige for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 22-årige blev tillige kørt til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Narkobilist uden kørekort Hellerup: En 23-årig mand fra København blev klokken 01.25 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Tuborgvej. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabis og ikke havde noget kørekort. Den 23-årige blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt kørsel uden førerret og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Fyrede kanonslag af Hillerød: To drenge fyrede klokken 01.33 natten til mandag kanonslag af i Slangerupgade. Drengene var dog forsvundet og var ikke at finde i området, da en patrulje kom til stedet.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19. - 22. februar 2021

Kilde: Nordsjællands Politi