30-årig narkohandler dømt: Solgte på Snapchat

fredag 26. feb, kl. 07:26

Halvanden måned senere blev han i Retten i Randers idømt 10 måneders ubetinget fængsel ved at have været i besiddelse af ca. 1 kilo hash og 100 gram kokain med henblik på videreoverdragelse.

Det var den 7. januar, at den 30-årige sammen med en anden mand mødte op ud for en adresse i Randers NØ, hvor de troede, de havde en aftale med en hashkøber. I stedet dukkede betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje op, og begge mænd blev anholdt.

Den 30-årige havde nogle salgsposer med en mindre mængde stoffer på sig, og derudover havde han en mobiltelefon, hvor Snapchat-kontoen var åben.

Fandt narkoregnskab i lejligheden Ved en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed i Randers C fandt politiet en del salgsposer med kokain og hash, nogle tusinde kroner i kontanter, en digitalvægt og et narkoregnskab.

Ud fra narkofundet, salgsposerne og regnskabet blev det vurderet, at den 30-årige havde været i besiddelse af minimum 100 gram kokain og minimum et kilo hash, som både skulle bruges til videresalg og eget forbrug.

Dagen efter anholdelsen blev den 30-årige varetægtsfængslet, og dét har han været indtil onsdag, hvor dommen faldt.

”Det er blandt andet på baggrund af effektivt politiarbejde, at den 30-årige mindre end to måneder efter sin anholdelse, blev dømt i sagen. Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler, at retten ser med alvor på besiddelse af narko, særligt når det sker med henblik på videreoverdragelse”, siger senioranklager Jakob Beyer.

Den 30-årige erkendte alle forhold og ankede ikke dommen.

Pressekontakt Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641

Kilde: Østjyllands Politi