Døgnrapport d. 06-04-2021

tirsdag 06. apr, kl. 15:33

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 6. april 2021


Færdsel Onsdag formiddag blev en bil med trailer standset på Munch Petersens Vej i Rønne. På traileren blev en større båd fragtet. Det viste sig dels at traileren ikke var indregistreret og båden var ikke forsvarligt surret, hvorfor føreren af vogntoget blev sigtet for begge dele.

Fredag formiddag blev en 21-årig mand ovrefra standset i en rutinekontrol i Rønne. Det viste sig, at den unge mand var frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Desuden blev ejeren af bilen siget for at have overladt sit køretøj til en person, der var frakendt kørekortet.

I påsken har politiet foretaget en målrettet hastighedskontrol.
Fredag blev syv bilister målt til at køre for stærkt i tættere bebygget område. Højeste hastighed blev målt til 77 km/t i en 50 km-zone.)

Lørdag blev fire bilister målt til at køre for stærkt på Klemenskervej, højeste hastighed blev målt til 115 km/t i en 80 km-zone, og en bilist blev sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Søndag blev der udført færdselskontrol rundt omkring på øen. I Rønne blev tre bilister målt til at køre for stærkt. I Åkirkeby blev en knallert standset, det viste sig at den var konstruktivt ændret, og der var ikke tegnet behørig forsikring.


ATK-bilen Onsdag formiddag holdt ATK-bilen på Rønnevej i Olsker. Her kørte fire bilister for stærkt, hurtigste hastighed blev målt til 71 km/t i en 50 km-zone, hvilket medfører et klip i kørekortet.

Samme eftermiddag holdt ATK-bilen på Segenvej i Almindingen. Her blev to bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 86 km/t i en 70 km-zone.

Torsdag formiddag holdt ATK-bilen på Aarsdalevej i Årsdagel. Her kørte ingen bilister for stærkt.

Torsdag eftermiddag holdt ATK-bilen på Vestermarievej i Vestermarie, her blev tre bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 60 km/t i en en 50 km-zone.

Fredag formiddag holdt ATK-bilen på Birgersvej i Åkirkeby. Her blev 12 bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 64 km/t i en 50 km-zone.

Samme eftermiddag holdt ATK-bilen på Poulskervej i Poulsker. Her blev fire bilister målt til at køre for størkt, højeste hastighed blev målt til 106 km/t.


Ordensbekendtgørelsen Lørdag aften indløb en anmeldelse om, at en kunde optrådte aggressivt i et supermarked i Rønne og ikke ville forlade butikken.
Det viste sig at være en 18-årig ung mand fra Rønne, der ligeledes optrådte aggressivt overfor patruljen og stak af fra stedet. Han blev dog løbet op, anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Kilde: Bornholms Politi