Døgnrapport d. 06-04-2021

onsdag 07. apr, kl. 03:38

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5.-6. april 2021

Ålbæk – narkopåvirket bilist anholdt
Mandag den 5. april om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Ålbækvej i Ålbæk. Men da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, en 31-årig mand, fattede man hurtigt mistanke til påvirket kørsel. En alkometertest viste heldigvis, at føreren ikke var påvirket af spiritus. En narkometertest gav derimod udslag – føreren var tilsyneladende påvirket af cannabis under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Efterfølgende kørte man den sigtede til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

Hirtshals – 14,10 gram hash konfiskeret fra påvirket bilist Da to betjente fra Nordjyllands Politi førte patruljevogn ad Dalsagervej i Hirtshals mandag den 5. april om aftenen, lagde de mærke til en bilist, som man besluttede sig for at standse til kontrol.

Bilisten, en 18-årig mand, så ud til at være påvirket. Betjentene blev mødt at en lugt af hash fra bilens kabine, da de henvendte sig til den unge herre. En narkometertest understregede betjentenes mistanke – bilisten var tilsyneladende påvirket af cannabis under kørslen. Politiet visiterede derefter føreren og ransagede bilen. På højre forsæde fandt man ca. 14,10 gram hash, som betjentene konfiskerede.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer samt besiddelse af ulovlig narkotika. Adspurgt erkendte føreren begge forhold.

Brønderslev – indbrud i bolig Et indbrud fandt sted på Asgård i Brønderslev mellem søndag den 4. april kl. 20:00 og mandag den 5. april kl. 10:00. En ukendt gerningsmand brød et vindue op til en bolig på adressen, hvorefter man bevægede sig rundt i huset. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Asgård i Brønderslev? Kontakt politiet på tlf. 114.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Brønderslev – indbrud i bolig Mellem fredag den 2. april kl. 15:00 og mandag den 5. april kl. 11:45 fandt et indbrud sted på Skipper Clements Vej i Aabybro. En indbrudstyv knuste her ruden i en terrassedør med en ukendt genstand, hvorefter man bevægede sig rundt i hele huset. Der er pt. ikke overblik over de stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Skipper Clements Vej i Aabybro? Kontakt politiet på tlf. 114.
Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi