Døgnrapport d. 09-06-2021

onsdag 09. jun, kl. 18:49

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 8.-9. juni 2021

Bildæk stjålet Helsinge: Fire bildæk er mellem mandag morgen klokken 05.00 og tirsdag morgen klokken 05.00 blevet stjålet fra en indkørsel til en ejendom på Frederiksborgvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag morgen klokken 07.17.

Mand stukket med kniv Hillerød: En 51-årig mand blev klokken 07.51 stukket med kniv i en lejlighed på Horsevænget. Manden fik læsioner på hænder, underarm og i den ene skulder og blev kørt til hospitalet. En 45-årig kvinde blev anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. Hun blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag morgen, resultatet kendes dog ikke på tidspunktet for døgnrapportens . Hun og den 56-årige mand kendte hinanden forud for hændelsen. Da sagen fortsat efterforskes har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Babyjogger stjålet Hillerød: Fra en cykelkælder på Møllebakken er der mellem mandag eftermiddag klokken 17.00 og tirsdag formiddag klokken 09.30 stjålet en babyjogger med regnslag, myggenet og parasoller.

Hul i hegn Mellem klokken 17.00 mandag eftermiddag og 06.30 tirsdag morgen er der klippet et hul i hegnet til Børnehuset Elverhøj.

Indbrud i pizzeria Hillerød: Mellem midnat til tirsdag og tirsdag formiddag klokken 11.15 har der været indbrud i Picola Pizzaria i Helsingørsgade. Tyven har knust en rude for at komme ind, og har stjålet byttepenge, to flasker vin og to parmaskinker.

Forsøgte at returnere stjålen vare Gilleleje: En mand forsøgte mandag eftermiddag klokken 16.45 at returnere en vare, som han kort forinden havde stjålet i Brugsen på Parkvej. Men da han ikke havde en bon for købet, nægtede medarbejderen i forretningen at tage varen retur og udbetale penge for den, hvorefter manden forlod stedet. Han beskrives som skandinavisk af udseende, 25-30 år, 190 cm høj, spinkel af bygning med brunt kort hår og en tatovering på halsen. Han var iført en langærmet gul trøje og en turkis t-shirt udover samt lyse bukser og medbragte en rygsæk. Tricktyveriforsøget blev anmeldt tirsdag klokken 12.43.

Magnetfisker fangede ammunition Helsingør: En 33-årig mand afleverede tirsdag eftermiddag klokken 13.50 flere haglpatroner og patroner til riffel, som han havde fanget, da han magnetfiskede i en sø ved Gurrevej.

Tag kollapset ved brand Stenløse: Taget på en bygning på Byvej kollapsede mandag eftermiddag, da der var brand i bygningen. Branden er formentlig opstået ved brug af en ukrudtsbrænder, hvor et skur blev antændt. Herfra bredte ilden sig til den nærliggende bygning, hvor taget kollapsede og udbrændte. Der skete ingen personskade ved branden.
Færdselsuheld Værløse: Klokken 16.26 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld i krydset Fiskebækvej/Frederiksborgvej, idet en personbil ført af en 18-årig mand fra Hornbæk havde ramt en 57-årig mandlig cyklist under et venstresving fra Frederiksborgvej til Fiskebækvej. Cyklisten havde fået en større flænge på den øverste del af baglåret, ligesom cyklisten meldte om smerter i kravebenet.

En patrulje blev sendt til stedet for at optage rapport, og bilisten kan formentlig se frem til en sigtelse for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Lovgivning om euforiserende stoffer samt inddragelse af kørekort Holte: Klokken 20.30 blev to mænd visiteret på en p-plads på Vangebovej. På den ene, en 20-årig mand fra Holte, blev der fundet en mindre mængde kokain, hvorfor han blev sigtet for dette. På den anden, ligeledes en 20-årig mand fra Holte, blev der fundet et kørekort med mandens navn på, trods han havde kørselsforbud. Det fysiske kørekort blev derfor inddraget med henblik på destruktion.

Lovgivning om euforiserende stoffer Frederiksværk: Klokken 21.02 var en patrulje forbi stisystemet ved basketbanen nær Syrevej. Det bemærkede en 20-årig mand fra Frederikssund, der forsøgte at kaste en pølsemandspose med en mindre mængde hash fra sig, men dette blev bemærket af patruljen, og den 20-årige blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash.

Tyveri fra personbil Kgs. Lyngby: Klokken 21.44 blev det anmeldt, at to personer var ved at skrue hjulene af en bil, der holdt parkeret på Firskovvej. Imens anmelderen var i røret, forlod de to personer stedet. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde dem. Det kunne efterfølgende konstateres, at de havde nået at stjæle et forhjul fra bilen.

Anmelderen beskrev begge de to personer som unge mænd med mellemøstlig herkomst.
Vanvidskørsel Allerød: Klokken 00.30 foretog Nordsjællands Politi en mindre færdselsindsats på Hillerødmotorvejens forlængelse med fokus på hastighed. I alt otte biler blev målt til at køre for hurtigt, heriblandt en bil ført af en 26-årig mand fra Hillerød, der kørte 205 km/t, hvorfor hans bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Færdselsuheld Græsted: Klokken 04.14 blev det anmeldt, at nogle unge mænd på knallert cirklede rundt nær supermarkedet Fakta på Centervejen, og at det fremstod mistænkeligt. Politiet blev sendt til området, og en af patruljevognene blev i den forbindelse påkørt af en 15-årig mandlig knallertfører fra Græsted. Den 15-årige kom ikke umiddelbart alvorligt fysisk til skade, men der blev for en sikkerheds skyld tilkaldt en ambulance til at tilse ham.

Derudover blev den 15-åriges far også ringet til stedet, og da han var ankommet, blev den 15-årige sigtet for at køre på knallert uden hjelm samt for ikke at have standset sin kørsel, trods en anden patrulje havde gjort tegn hertil. Endelig skal han muligvis også sigtes for at have kørt på en konstruktivt ændret knallert, idet knallerten formentlig var tunet – dette skal nu undersøges nærmere.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 8.-9. juni 2021

Kilde: Nordsjællands Politi