Døgnrapport d. 10-06-2021

torsdag 10. jun, kl. 23:19

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten den 9. – 10. juni 2021

Aalborg – Seks personer anholdt i større politiaktion Betjente fra Nordjyllands Politi er i løbet af i dag, d. 10. juni 2021, skredet til anholdelse af seks personer, som man mistænker for at stå bag et alvorligt overfald på en taxachauffør i det sydøstlige Aalborg d. 30. maj 2021. Flere ventes anholdt.
Læs mere på politi.dk

Nordjylland – Færrest indbrud: fire nordjyske kommuner i top 10 Bor du i Nordjyllands politikreds, kan du glæde dig over at bo i landsdelen med færrest indbrud – fraset Bornholm. Hele fire nordjyske kommuner er med på top 10’en over kommuner med færrest indbrud i 1. kvartal 2021.
Læs mere på politi.dk

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt Onsdag den 9. juni om morgenen standsede Nordjyllands Politi en bilist til kontrol på Skolevangen i nærheden af Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 48-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, som gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af narkotika. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

Frederikshavn – en lugt af hash vakte mistankte Under kørende patrulje ad Peter Møllers Gade i Frederikshavn standsede to betjente fra Nordjyllands Politi en bilist til kontrol onsdag den 9. juni ved 11-tiden.

Da betjentene henvendte sig til føreren – en 22-årig mand – fattede de hurtigt mistanke til påvirket kørsel. En kraftig lugt af hash emmede fra bilens kabine. En narkometertest understregede deres mistanke – bilisten havde tilsyneladende indtaget cannabis inden (eller under) kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Brønden – indbrud på landejendom Onsdag den 9. juni i tidsrummet kl. 07:45-17:30 fandt et indbrud sted på Skævevej i Brønden, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en landejendom ved at knuse en rude – formodentlig med en sten. Blandt de stjålne genstande var et antal kontanter i mønter, diverse smykker og en smykkeæske.

Har du set mistænkelig færden på Skævevej i Brønden? Kontakt politiet på tlf. 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Hørby – indbrud i bolig Kontokort og 1.000 kroner i kontanter – dét var blandt de stjålne genstande, da et indbrud fandt sted på Mispelvej i Hørby mellem lørdag den 5. juni kl. 15:00 og onsdag den 9. juni kl. 15:00. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til en bolig på vejen via en port, hvorefter man gennemrodede et skab i entréen for værdier.

Har du set mistænkelig færden på Mispelvej i Hørby? Kontakt politiet på tlf. 114.


Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi