Længere åbningstider på nærpolitistationen i Ikast

fredag 11. jun, kl. 08:10

				Midt- og Vestjyllands Politi har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune de seneste måneder arbejdet på at udvide politiets faciliteter på rådhuset ...

Midt- og Vestjyllands Politi har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune de seneste måneder arbejdet på at udvide politiets faciliteter på rådhuset i Ikast, så nærpolitistationen får længere åbningstider for borgerhenvendelser og flere betjente tilknyttet. Torsdag den 17. juni slås dørene op til de nye faciliteter.

”Vi ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere borgere på vores nærpolitistation i Ikast, når vi fra den 17. juni udvider åbningstiderne. Ud over åbningstiderne udvider vi også antallet af betjente, der har deres daglige gang i og omkring Ikast, så dialogen med og relationen til borgerne styrkes,” siger politidirektør Helle Kyndesen.

Seks betjente vil fremover arbejde med blandt andet mindre efterforskningsopgaver og forebyggelse af eksempelvis indbrud og kriminalitet blandt børn og unge fra nærpolitistationen i Ikast. Og naturligvis tage imod henvendelser fra borgere om anmeldelser, rådgivning og vejledning.

Når det nye kulturhus Artium i Brande står færdigt efter sommerferien vil Midt- og Vestjyllands Politi desuden have en fast ugentlig åbningstid dér, hvor borgerne har mulighed for personligt at foretage anmeldelser og få råd og vejledning.

Nærpolitistationen i Ikast er åben som normalt ind til den 17. juni, hvor de nye åbningstider træder i kraft.
Se politi.dk for aktuelle åbningstider.

Særligt til pressen Indvielsen af de nye faciliteter markeres ved et arrangement den 17. juni kl. 10.00, hvor politidirektør Helle Kyndesen og borgmester Ib Lauritsen vil holde tale. Der vi ikke være offentlig adgang til arrangementet.

Pressen er velkommen til at dække indvielsen, hvor der efterfølgende vil være mulighed for interview med borgmester Ib Lauritsen, politidirektør Helle Kyndesen, og leder af lokalpolitiet i Herning og Ikast, vicepolitiinspektør Kristian Larsen.

Repræsentanter fra pressen skal vise pressekort mod forlangende ved ankomst.
Fakta om politikredsen Midt- og Vestjyllands Politi har syv døgnbemandede lokalstationer som dækker hele politikredsen med patruljering:
Holstebro Thisted Viborg Skive Silkeborg Herning Ringkøbing Derudover er der, med den nye nærpolitistation og nærpolitistationen med udvidet åbningstid, fem nærpolitistationer, en satellit og en landbetjent i Nørre Snede:
Lemvig Skjern Ikast Brande (satellit) – åbner senere på året Struer – åbner senere på året Nykøbing Mors Nørre Snede Kontaktpersoner for pressen
Politidirektør ved Midt- og Vestjyllands Politi, Helle Kyndesen, tlf. 51731906

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi