Døgnrapport d. 11-10-2021

mandag 11. okt, kl. 17:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10.-11. oktober 2021

Brand, Ølstykke Klokken 07.13 blev det anmeldt, at der var røgudvikling fra klubhuset ved Ølstykke Stadion. Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der havde været ild i et indgangsparti.

Indledningsvis tyder det på, at branden er påsat, men dette skal nu undersøges nærmere.

Mand ville ikke vise ID, Hillerød Klokken 07.57 kontaktede DSB Nordsjællands Politi og fortalte, at de stod med en mand på Hillerød Station, der havde rejst uden gyldig rejsehjemmel, og nu nægtede han at oplyse sine generalia, således han kunne modtage en afgift.

En patrulje blev sendt til stedet, hvilket fik den 37-årige mand fra Nyborg til at fortælle, hvem han var.

Tyveri fra personbil, Gentofte, Charlottenlund og Klampenborg Klokken 08.44 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 08.15 var blevet brudt ind i en BMW personbil holdende på Smakkekrogen i Gentofte, hvorefter bilens rat var blevet stjålet.

Også klokken 09.15 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en bil, der havde holdt parkeret på Grønnevænge i Charlottenlund imellem søndag klokken 00.30 og søndag klokken 06.30.

Klokken 11.11 blev det igen anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en BMW, der havde holdt parkeret på Løvsangervej i Gentofte imellem lørdag klokken 18.30 og søndag klokken 08.15.

Klokken 18.19 blev det ligeledes anmeldt fra Klampenborg, at der imellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 17.50 var blevet stjålet rat fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Emiliekildevej.

Fik stjålet mobiltelefon i s-toget, mellem København og Frederikssund Klokken 10.43 anmeldte en kvinde, at hun havde fået stjålet sin mobiltelefon søndag morgen imellem klokken 05.00 og 06.30, imens hun befandt sig i s-togets linje C kørende fra København mod Frederikssund.

Kvinden var faldet i søvn i toget og vågnet omkring Ballerup Station, da hendes trådløse høretelefoner stoppede med at afspille musik, idet de ikke længere befandt sig i nærheden af telefonen, fordi den var blevet stjålet.

Tyveri fra taske i s-tog, mellem Valby og Farum Klokken 11.44 anmeldte en mand, at han imellem søndag klokken 00.05 og søndag klokken 01.00 havde fået stjålet indholdet fra sin taske, imens han havde sovet i s-togets linje B kørende fra Valby til Farum. Fra tasken manglede der nu blandt andet to mobiltelefoner samt flere ID- og betalingskort.

Tyveri fra personbil, Gentofte Klokken 12.28 blev det anmeldt, at der var blevet smadret en rude i en personbil, der havde holdt parkeret ved Bernstorff Slot fra klokken 12.00 til 12.25, hvorefter der var blevet stjålet en jakke samt en taske med indhold.

Tricktyveri, Kgs. Lyngby Klokken 12.47 anmeldte en 70-årig kvinde fr Kgs. Lyngby, at hun omtrent klokken 12 havde været udsat for et tricktyveri i Netto på Lyngbygårdsvej. Kvinden var blevet antastet af en person, der havde spurgt om vejledning vedrørende en vare, og i mellemtiden havde en anden person taget kvindens pung fra hendes taske.

Personen, der tog pungen, beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 40-50 år gammel, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden.

Butikstyveri, Bilka Klokken 15.24 blev det anmeldt fra Bilka, at personalet havde tilbageholdt to personer, der havde forsøgt at snige sig ud af butikken uden at betale for noget fiskegrej. Den ene havde fiskekroge i jakkelommen for 100 kroner, mens den anden havde fiskegrej på sig for 535 kroner.

Da de to var udenlandske statsborgere blev en patrulje sendt til stedet, hvor to mænd på henholdsvis 41 og 36 år blev sigtet for butikstyveri.

Tyveri fra personbil, Humlebæk Klokken 15.28 blev det anmeldt, at der var blevet smadret en rude fra en personbil, som havde holdt foran Museum Louisiana imellem klokken 12.50 og 15.05, hvorefter der var blevet stjålet en rejsetaske indeholdende blandt andet pas, kontanter samt nogle færgebilletter.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby Klokken 15.37 blev det anmeldt fra 7-Eleven i Lyngby Storcenter, at en mand havde taget to øl fra et køleskab og dernæst forladt butikken uden at betale for dem, og at manden nu var blevet tilbageholdt af noget personale.

Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 34-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Butikstyveri, Kokkedal Klokken 15.55 blev det anmeldt fra Føtex på Egevangen, at en mand havde forsøgt at stjæle en kasket, et par bukser, sokker samt to huer for cirka 500 kroner. Noget af tøjet havde han fjernet prismærkerne fra og dernæst taget tøjet på, men personalet havde alligevel opdaget hans forehavende, og han blev nu tilbageholdt.

Da manden var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 39-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Butikstyveri, Helsingør Personalet i Netto på Birkedalsvej anmeldte klokken 19.41, at de tilbageholdt en 35-årig udenlandsk mand, som havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Tyveri fra personbil, Gentofte Klokken 20.32 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet rat, navigationsanlæg, airconditionsystem samt et sæt golfkøller fra en bil, som holdt parkeret på Høeghs Alle. Tyveriet var sket mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 11.10, og indstigning i bilen var sket via rudeknusning.

Anholdt og sigtet for brandstiftelse, Hillerød Klokken 21.40 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et anneks på Milnersvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. En 21-årig mand fra Hillerød blev truffet i nærheden, og da han kunne sættes i forbindelse med branden, blev han anholdt og sigtet for brandstiftelse.Nordsjællands Politi skal nu blandt andet undersøge, om den 21-årige også kan have relation til de seneste ugers brande i området. Narkokørsel, Helsingør En patrulje standsede klokken 23.10 en 37-årig mandlig bilist fra Farum på Jernbanevej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for at være i besiddelse af en joint.
Den 37-årige blev efterfølgende kørt til blodprøveudtagning med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.


Indbrud i virksomhed, Kgs. Lyngby Klokken 23.43 indløb der anmeldelse om, at der netop havde været indbrud i en virksomhed på Gammel Lundtoftevej. En patrulje kørte til stedet, men den eller de ukendte gerningspersoner var i mellemtiden forsvundet derfra.


Spirituskørsel, Helsingør På Kongevejen standsede en patrulje klokken 02.01 en 28-årig mandlig bilist fra Helsingør. Her viste et alkometer, at han formentlig havde ført bilen med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som præcist skal fastslå den 28-åriges eventuelle promillegrad.


Tyveri fra personbil, Farum Mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 05.00 blev en rude i en Mercedes-Benz personbil, som holdt parkeret på Syrenvænget, knust. Herefter blev bilens rat afmonteret og stjålet.


Kælderrude smadret, Gentofte Klokken 05.11 anmeldte en beboer på Ellegårdsvej, at en kælderrude i en bolig på vejen netop var blevet smadret. En patrulje kørte til stedet, for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.


Kilde: Nordsjællands Politi