Døgnrapport d. 11-10-2021

tirsdag 12. okt, kl. 07:52

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 8. – 11. oktober 2021

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.
Læs mere på politi.dk

Rådgivning om indbrudssikring giver mere tryghed i hjemmet Udsættes du for indbrud i dit hjem, vil politiet tilbyde dig en samtale om indbrudssikring og tryghed i hjemmet. Men hvorfor ikke forebygge indbruddet? Sikringsrådgiverne hos Nordjyllands Politi er klar med råd og vejledning.
Læs mere på politi.dk

Storvorde – spiritusbilist anholdt Søndag den 10. oktober om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Lillevorde Kær i Storvorde. Føreren af bilen – en mand i 30’erne – vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da han lugtede stærkt af alkohol. En alkometertest understregede betjentenes mistanke: bilisten havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114. Læs mere på sikkertrafik.dk


Hou – indbrud i sommerhus Tirsdag den 5. oktober kl. 09:15 fandt et indbrud sted på Kongevejen i Hou, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus. Blandt de stjålne genstande var en kikkert af mærket Asphen Titan, højtalere af mærket B&O (model A1 i sølv) samt en kaffekværn af mærket Bosch.

Har du set mistænkelig færden på Kongevejen i Hou? Kontakt politiet på tlf. 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play


Hobro – indbrud i bolig En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Balders Vej i Hobro mellem fredag den 8. oktober kl. 18:10 og lørdag den 9. oktober kl. 09:15. Blandt de stjålne genstande var diverse smykker. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad vinduet til et soveværelse.

Har du set mistænkelig færden på Balders Vej i Hobro? Kontakt politiet på tlf. 114.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi