Ejer af vanvidsbil forsøgte at undgå konfiskation med proforma-salg

tirsdag 12. okt, kl. 13:50

				Den 20-årige vanvidsbilist var tiltalt for at have kørt mindst 101 km/t i et tættere bebygget område i Vallensbæk i juni. Her var han blevet taget...

Den 20-årige vanvidsbilist var tiltalt for at have kørt mindst 101 km/t i et tættere bebygget område i Vallensbæk i juni. Her var han blevet taget af en af politiets fotovogne, men da politiet efterfølgende beslaglagde bilen, hævede den unge mand at bilen ikke længe var hans. Umiddelbart efter at han var blevet blitzet, havde han nemlig omregistreret bilen til en kammerat. I retten i dag erkendte han, at det var sket i forsøget på at undgå at bilen blev konfiskeret, da han godt vidste, at han havde kørt alt for stærkt. Samtidig erkendte han også, at han fortsat var bilens reelle ejer.

Da dette blev slået fast i retten i dag, blev bilen endeligt konfiskeret.
”Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel – så bliver bilen konfiskeret – også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ," siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.

Ud over konfiskationen blev den 20-årige idømt 20 dages ubetinget fængsel, en bøde og frakendelse af førerretten i 3 ½ år. Han modtog dommen.

Pressekontakt: Specialanklager Charlotte Møgelhøj – 93500060

Tidligere pressemeddelelse i sagen:

Kilde: Københavns Vestegns Politi