Døgnrapport d. 12-01-2022

torsdag 13. jan, kl. 09:17

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 11. – 12. januar 2022

Hjemmehjælper sigtet for omfattende tyverier mod ældre Onsdag d. 5. januar 2022 slog efterforskere fra Nordjyllands Politi til og anholdt en mand på 62 år, ansat i Hjemmeplejen i Rebild Kommune, som man mistænker for adskillige tilfælde af tyverier mod ældre borgere i kommunen.
Læs mere på politi.dk

Bøde på 35.000 DKK og kørselsforbud var blandt i alt 34 overtrædelser af cabotagereglerne Tungvogncenter Nord, der er del af Nordjyllands Politis Færdselsafdeling, foretog den 3. - 5. januar målrettet kontrol mod lastbiler og cabotagetransporter.
Læs mere på politi.dk

Gandrup – spiritusbilist anholdt Tirsdag den 11. januar om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Hobrovej i Gandrup. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 53-årig kvinde – i at deltage i en alkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var over den lovlige grænse på 0,5. Adspurgt erkendte bilisten at have drukket forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget på sygehuset. Resultatet af blodprøven anvendes som bevismateriale i sagen.

Hals – knallertfører med 1,72 promille anholdt Spirituskørsel – dét blev føreren af en knallert sigtet og anholdt for, da han blev standset af politiet til kontrol på Sønderskovvej i Hals tirsdag den 11. januar om eftermiddagen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man knallertføreren – en 62-årig mand – i at deltage i en alkometertest. Testen gav udslag for, at knallertføreren tilsyneladende havde en promille på 1,72.

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt Tirsdag den 11. januar om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Astrupvej i Hjørring. Politiet traf her bilisten, der viste sig at være en 27-årig kvinde.

Ved nærmere undersøgelse kunne betjentene se, at bilisten så ud til at være påvirket. En alkometertest blev derfor udført. Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev derefter udtaget som bevismateriale i sagen.

Aalborg – indbrud i kælderrum Mellem mandag den 10. januar kl. 10:00 og tirsdag den 11. januar kl. 08:45 fandt et indbrud sted på Niels Juels Gade i Aalborg. En ukendt gerningsmand brød her ind i et kælderrum. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Niels Juels Gade i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Aalborg – indbrud i bolig En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Bygaden i Aalborg tirsdag den 11. januar kl. 17:20-23:50. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

Har du set mistænkelig færden på Bygaden i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi