Døgnrapport d. 14-01-2022

fredag 14. jan, kl. 15:28

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 14. januar 2022

Færdsel Torsdag morgen kl. 7.45 fik vi en anmeldelse om et træ, der var væltet ud over kørebanen på Slamrebjergsvej i Poulsker. Vej & Park klarede opgaven med at få flyttet træet.

Torsdag eftermiddag blev en 53-årig mand sigtet for at have ført en lille knallert i Rønne, selvom han var påvirket af spiritus over den tilladte grænse.

Torsdag stod ATK-vognen først i en time på Almegårdsvej, hvor alle trafikanter i dette tidsrum overholdt hastighedsbegrænsningen på 50 km/t. Senere på dagen stod ATK-vognen i lige knap en time på Møllegade i Rønne, hvor alle trafikanter også her overholdte hastighedsbegrænsningen på 40 km/t. Afslutningsvis stod ATK-vognen i en time på Store Torvegade, hvor tre trafikanter blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 40 km/t. Den højeste måling var på 54 km/t.
Uro og uorden Torsdag aften kl. 22.10 rettede personalet på en tank i Rønne henvendelse, da de havde en kunde, som ikke ville forlade stedet. Kunden, en 53-årig mand bosiddende i Sverige, ville købe alkohol, hvilket han blev nægtet på grund at de nuværende Corona-restriktioner. Da patruljen ankom til stedet, blev kunden bortvist fra stedet.


Kilde: Bornholms Politi