Døgnrapport d. 25-01-2022

tirsdag 25. jan, kl. 19:49

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 25. januar 2022

Spirituskørsel Tirsdag morgen l. 0540 blev der observeret et køretøj på Ringvejen ved Cirkle K i Hjørring. Patruljen besluttede sig for tage en snak med bilisten. Da patruljen kontaktede ham, kunne de straks konstatere, at han var påvirket af spiritus. En udåndingsprøve bekræftede at hans promille umiddelbart lå et stykke over 1,2. En blodprøve vil fastslå den præcise promille. Men det stoppede ikke her. For en sikkerheds skyld blev han ligeledes testet for narko. Efter at have afgivet blod blev han løsladt.
Narkopåvirket knallertfører Tirsdag morgen kl. 0426 eftersatte en patrulje en knallert på Sæbybanestien ud for Bangsbostrand skole. Føreren af knallerten ønskede ikke at følge politiets anvisninger om at standse men efter en kort eftersættelse lykkedes det at få standset ham. Under den korte eftersættelse ”tabte” føreren af knallerten en sølvpapirskugle. Politiet var behjælpelig med at finde den igen. Det viste sig det var en mindre mængde kokain. Føreren blev testet positiv for både kokain og cannabis. Der blev udtaget en blodprøve, og han kan nu se frem til straf for at have kørt i påvirket tilstand, og for at have været i besiddelse af kokain.

Kørsel uden førerret Mandag aften blev der standset et køretøj på Sohngårdsholmsvej i Aalborg. I første omgang fordi, at han ikke havde sele på. Inden politiforretningen var overstået, blev føreren sigtet for ikke at have respekteret skiltning, ikke have anvendt sele, for at have udgivet sig for at være en anden ved fremvisning af dennes kørekort. Ved ransagning af køretøjet blev der fundet skunk og viagra. Desuden blev der beslaglagt 2100,- kr. med henblik på afvikling af gæld til det offentlige.

Kilde: Nordjyllands Politi