Døgnrapport d. 26-01-2022

torsdag 27. jan, kl. 00:02

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 25. – 26. januar 2022

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt Tirsdag den 25. januar om eftermiddagen standsede Nordjyllands Politi en bilist til kontrol på Brinck Seidelins i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 28-årig kvinde – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Aars – bilist sigtet for kørsel uden førerret Kørsel uden førerret – dét blev en 18-årig bilist sigtet for, da han førte personbil ad Hobrovej i Aars tirsdag den 25. januar om aftenen. I forbindelse med en rutinemæssig kontrol kunne betjentene nemlig se, at bilisten ikke havde erhvervet kørekort til personbil.

Tranumstrand – indbrud i sommerhus Mellem søndag den 23. januar kl. 15:00 og tirsdag den 25. januar kl. 12:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et sommerhus på Redningsvejen i Tranumstrand. Blandt de stjålne genstande var en el-kedel af ukendt mærke.

Har du set mistænkelig færden på Redningsvejen i Tranumstrand? Kontakt politiet på 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Støvring – indbrud i bolig En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Porsborgvej i Støvring mellem mandag den 24. januar kl. 18:30 og tirsdag den 25. januar kl. 18:30. Indbrudstyven brød vinduet op til et soveværelse ved hjælp af et 20 mm koben, hvorefter man gennemrodede boligen for værdier. Blandt de stjålne genstande var en lampe af mærket Penton, højtalere af mærket B&O (A6 og A9) samt diverse former for værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Porsborgvej i Støvring? Kontakt politiet på 114.

Følg Nordjyllands Politi på: Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi