Døgnrapport d. 22-06-2022

onsdag 22. jun, kl. 14:36

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 22. juni 2022

Brand/overtrædelse af beredskabsloven Mandag kl. 15.42 blev politiet tilkaldt til ildløs i en carport ved et sommerhus i Allinge. Ved patruljens ankomst havde brandvæsnet slukket ilden, der var opstået i et hjørne af carporten. To personer havde udført havearbejde på stedet, hvor en 51-årig kvinde fra Aakirkeby havde arbejdet i nærheden af carporten med en ukrudtsbrænder.
Politiet mistænker, at arbejdet med ukrudtsbrænderen har antændt ilden ved carporten, hvorfor kvinden blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved ikke at have udvist tilbørlig forsigtighed ved arbejdet med ukrudtsbrænderen.

Færdsel Mandag holdt ATK-bilen i to timer på Svanekevej i Østermarie. En enkelt bilist havde lidt for meget fart på og blev målt til 59 km/t mod de tilladte 50 km/t. Derefter blev der målt på Birgersvej i Aakirkeby. Her overholdt alle hastighedsgrænsen, mens ATK-bilen holdt der.

Lørdag blev en 73-årig mand fra Sjælland sigtet for at køre 54 km/t på Tejnvej ved Allinge, hvor fartgrænsen var sat til 40 km/t.

Tirsdag d. 14. juni mellem kl. 15.00 og kl. 15.15 er en bil parkeret på parkeringspladsen ved Netto i Allinge blevet påkørt. Bornholms Politi hører gerne fra eventuelle vidner.

I går mellem kl. 06.30 og kl. 08.00 er en bil parkeret på Store Torv i Rønne blevet påkørt, så begge bildøre i højre side er blevet beskadiget. Også her hører vi gerne fra borgere, der har oplysninger til sagen.

Tirsdag kl. 14 ramte en bilist en 14-årig dreng på cykel i rundkørslen ved Torneværksvej og Nordre Ringvej i Rønne. Drengen kom heldigvis ikke til skade og bilisten hjalp ham op og kørte ham hjem. Cyklen fik til gengæld ødelagt begge hjul, så vi vil gerne i kontakt med bilisten.




Kilde: Bornholms Politi