Knivstikkeri efterforskes massivt

torsdag 23. jun, kl. 06:52

Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Niels Kronborg.

Ude ved adressen var der to yngre mænd, som var sårede med knivstik. De er begge transporteret til sygehuset, hvoraf den ene unge mand fortsat er i kritisk tilstand, mens den anden nu er uden for livsfare. Senere henvendte en tredje person sig på sygehuset med knivstik, og også han behandles nu på sygehuset og er uden for livsfare.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at man aktuelt har anholdt en person i sagen. Vicepolitiinspektøren forventer flere anholdelser som efterforskningen skrider frem.

Efterforsker på højtryk ”Vores efterforsknings-indsats er i fuld gang lige nu. Vi arbejder i øjeblikket på at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet. Derfor hører vi også gerne fra borgere, der har hørt eller set noget i området omkring gerningstidspunktet. Ring endelig til os på 114 med oplysninger – selv mindre informationer kan være vigtige for vores arbejde,” siger Niels Kronborg, der tilføjer:

”Vi er også interesseret i videoovervågning, hvis beboere eller virksomheder i området har overvågning opsat, så gem endelig data og kontakt politiet med materialet.”

Betragtes som internt opgør Politiet har endnu ikke klarlagt motivet til knivstikkeriet, og hvor mange involverede der er, og hvordan hændelsesforløbet præcist udspillede sig.

”Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal skabe klarhed over, så vi kan stillet de ansvarlige til regnskab. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” siger Niels Kronborg.

Han understreger dog, at politiets indledende efterforskningsskridt gør, at man betragter det som et internt opgør i et kriminelt miljø.

”Men nærmere kan jeg ikke komme på det – af hensynet til vores igangværende efterforskning.”

Fortsat politi i området Vicepolitiinspektøren oplyser, at man kommer til at arbejde i området omkring gerningsstedet i Vejgaard en rum tid endnu.

”Derfor vil borgerne se meget politi i området, og vores afspærringer kan genere trafikken. Det beklager vi, men vi bliver der så længe, som efterforskningen kræver det.”

Alle oplysninger i sagen skal til gå til 114.


Pressens kontaktperson: Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, 5124 7690

Kilde: Nordjyllands Politi