Døgnrapport d. 05-08-2022

fredag 05. aug, kl. 14:39

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. august 2022

Mistænkelig adfærd Vi har modtaget en henvendelse fra en borger, der fortæller om en mistænkelig adfærd omkring RIK banerne i Rønne, hvor en mand angiveligt har stjålet blandt andet sko, trøjer og bolde. Manden bliver beskrevet som værende midaldrende, mørk i huden, iført sort kasket og kørende på en cykel med en kasse på bagagebæreren.
Tabte genstande En borger oplyste torsdag morgen, at hendes far i løbet af onsdagen havde mistet en sort/grå rygsæk indeholdende både pung og diverse id-kort i nærheden af havnen af Gudhjem.
Færdsel Torsdag formiddag på Zahrtmannsvej i Rønne fik en 48-årig mand et klip i kørekortet for at køre i bil samtidig med, han benyttede håndholdt mobiltelefon.

En 60-årig kvinde fik torsdag aften et klip i kørekortet, da hun i forbindelse med en overhaling på Søndre Landevej i Aakirkeby overskred spærrelinjen.

En beboer på Bethesdavej i Snogebæk ringede torsdag eftermiddag, da det igen var en del ulovligt parkerede biler. En patrulje kørte til stedet, hvor der blev udsted p-afgifter til de ulovligt parkerede køretøjer.
Forstyrrelse af transportmidler Torsdag kl. 21.47 modtog vi en anmeldelse fra Bornholms Lufthavn. Det ankomne rutefly oplyste, at to personer på stranden nordvest for Nylars havde lyst med noget blåt laserlys mod flyet. Forurettede, en 45-årig mand, fortalte, at han var blevet ramt i ansigtet af mørkeblå laserlys. Han kunne se, at der nede på stranden tæt på vandkanten cirka 150 meter nordvest for indhegningen til lufthavnen var to laserlys-stråler, der sigtede mod flyet. Han kunne se at laserlysene flakkede rundt på en sådan måde, at det lignede, at man bevidst forsøgte at sigte mod flyet. En patrulje kørte til standen, og hverken der eller omkring området var der nogen at finde.

Kilde: Bornholms Politi