Ny tilståelse i sag om frihedsberøvelse

fredag 05. aug, kl. 12:26

To ud af fire tiltalte har nu tilstået i en sag fra sidste sommer, hvor en 33-årig mand den 7. juli blev kidnappet og kørt til en lade i byen Osted på Midtsjælland. Her blev han holdt frihedsberøvet og udsat for vold, indtil han blev befriet af politiet den 22. juli.

I dag blev en af de fire, en 23-årig mand, i Retten på Frederiksberg idømt fængsel i to år og seks måneder for at have deltaget i den indledende del af frihedsberøvelsen, hvilket han tilstod.

Dermed er han den anden af de tiltalte, der tilstår. Det samme gjorde en 26-årig mand, der den 28. juni blev idømt fængsel i to år og tre måneder - ligeledes for at have medvirket i den indledende del af frihedsberøvelsen.

”Politiet ledte i to uger efter en forsvundet person og lokaliserede til sidst den specifikke bygning, hvor han blev holdt fanget. Det er virkelig godt arbejde,” siger specialanklager Andreas Emil Christensen fra Københavns Politi.

Forude venter den resterende del af sagen, hvor to personer fortsat er tiltalt. Sagen skal efter planen behandles i retten til december.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt specialanklager Andreas Emil Christensen på tlf. 4174 0449.

Kilde: Københavns Politi