Døgnrapport d. 12-08-2022

fredag 12. aug, kl. 13:21

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 12. august 2022

Færdsel Torsdag var en patrulje på gaden for at se, om de bornholmske trafikanter overholdte færdselsloven, hvilket affødte tre sager. Et enkelt klip for at køre over den tilladte hastighed, en enkelt havde ikke fået sikkerhedsselen på, og en sag for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen.

En 29-årig kvinde var i gang med at parkere sin bil på Strandvolden i Balka, da hun i den forbindelse kom til at påkøre en anden bil. Den anden bil havde fået en mindre bule og nogle lakskader, men føreren af bilen forlod stedet, før de to parter fik udvekslet kontaktoplysninger. Vagthavende fik fundet frem til føreren af den anden bil, en 82-årig kvinde, og de to kvinder fik udvekslet kontaktoplysninger.

Torsdag eftermiddag ringede en 68-årig mand, idet mandens bil havde fået en bule, imens den holdt parkeret Strandpromenaden i ved Sandvig Havn. Den 68-årige mand mente, at det var bilen i parkeringsbåsen ved siden af, der var kommet til at åbne en dør, således at den havde ramt anmelders bil. Vagthavende var behjælpelig med at sætte den 68-årig mand i kontakt med den 35-årig kvindelige ejer af den anden bil.

En borger ringede fredag nat kl. 01.01, idet han netop var kørt forbi en bil, som holdt med katastrofeblinket tændt på Kirkevej i Vestermarie. Bilen havde derudover skader på det venstre sidespejl. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne se, at begge bilens fordæk var punkterede. Da de fik kontakt til ejeren af bilen, en 46-årig kvinde, fortalte hun, at bilen var punkteret, hvorfor hun var kørt ind til siden og havde tændt for katastrofeblinket. Hun ville sørge for at få bilen fjernet hurtigst muligt.
Svindel En borger havde modtaget en mail fra Europol, som så lidt mistænkelig ud. Hun anmeldte det derfor torsdag morgen, hvor vi så på mailen og kunne konstatere, at der var tale om en falsk mail.

Kilde: Bornholms Politi