Døgnrapport d. 20-09-2022

onsdag 21. sep, kl. 00:53

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 19.-20. september 2022

Tyveri fra byggeplads, Hillerød Fra en byggeplads på Sigrunsvej er der stjålet en ikke ubetydelig mængde aluminiumskabler samt malingbøtter. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.01.

Gravemaskine stjålet, Rungsted Kyst Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 07 er der stjålet en gravemaskine fra en ejendom på Rungsted Strandvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.21.

Bil brød i brand under kørsel, Kvistgård En 49-årig mand måtte i al hast parkere sin el-bil i nødsporet på Helsingørmotorvejen, da den pludselig begyndte at ryge og lugte brændt. Politi og brandvæsen blev tilkaldt, og bilen blev placeret i en særlig container, hvorefter ilden blev slukket. Hverken den 49-årige eller passageren i bilen kom noget til.

Værktøj stjålet fra bil, Værløse Fra en varevogn, som stod på Ballerupvej, er der i løbet af weekenden stjålet diverse el-værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilens varerum ved at bore et lille hul i bilens ene skydedør, og tyveriet blev anmeldt klokken 11.24 mandag formiddag.

Skabte uro i tog, Hørsholm En 41-årig udenlandsk mand måtte mandag klokken 14.15 en tur i detentionen, da han med sin opførsel havde skabt uro og uorden i toget ved Kokkedal Station. Manden blev løsladt igen klokken 02.25.

Brand i tagkonstruktion, Klampenborg Tre personer måtte til tjek for røgforgiftning og en person til behandling for mindre brandskader, da der mandag eftermiddag klokken 13.06 udbrød brand i en tagkonstruktion på Galopbanen. Branden er formentlig opstået i forbindelse med, at der blev benyttet en gasbrænder til pålægning af tagpap. En 50-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Tre biler kørt sammen, Gentofte Der opstod en længere kø, da tre biler klokken 13.49 kørte sammen på Helsingørmotorvejen ved Gentofte. Der var umiddelbart ingen personer, som kom alvorligt til skade ved uheldet.

Bilrude knust, Snekkersten Mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.20 er der knust en bagrude i en bil, som stod på Fokken. Hærværket blev anmeldt klokken 14.36.

Euro-paller stjålet, Hørsholm Mellem søndag klokken 02.00 og mandag morgen klokken 08.30 er der stjålet flere euro-paller fra Brogårdens varegård på Frederiksborgvej. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 15.08.

Mand havde pistol på sig, Hørsholm En mand blev mandag eftermiddag omkring klokken 16.10 fundet i besiddelse af en skarpladt pistol i forbindelse med en indsats mod salg af narko. Manden blev truffet på Ellevej, hvor han blev anholdt og sigtet for forholdet.

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Humlebæk Klokken 19.39 kom en anmeldelse om, at der var ild i en ejendom på Gammel Torpenvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der imideltid kun var røg at se. Årsagen til miseren var, at en 50-årig mand havde brugt en deodorant-spray og en lighter til at få fugt med et hvepsebo. Manden blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Sigtet for narkokørsel, Hørsholm En 32-årig mand blev klokken 20.25 standset, da han kom kørende ad Christianshusvej. Her blev han sigtet for narkokørsel, da en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis. Manden blev kørt til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Taget for butikstyveri, Helsingør Klokken 20.10 blev en 14-årig dreng taget for at stjæle håndsprit i Netto på Gefionsvej. På grund af hans unge alder, kan han ikke sigtes for tyveriet, men hans forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Havde joint på sig, Farum En 34-årig mand fra Farum blev klokken 21.10 sigtet for at være i besiddelse af en joint. Han blev truffet på Jernbanevej i forbindelse med en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan.

Havde hash på sig, Frederikssund En 32-årig mand fra Frederikssund blev klokken 21.31 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet af en patrulje på en gangsti langs Bløden.

Kilde: Nordsjællands Politi