Døgnrapport d. 21-09-2022

onsdag 21. sep, kl. 12:49

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. september 2022

Færdsel ATK-bilen stod tirsdag i tre timer på Nexøvej i Aakirkeby, hvor det er tilladt at køre 80 km/t. Syv trafikanter overholdte ikke hastighedsbegrænsningen. Den højeste hastighed blev målt til 106 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet.
Hærværk En borger anmeldte tirsdag, at hendes bil havde været udsat for hærværk fredag den 16. september mellem kl. 14.10 og kl. 14.35. Bilen havde holdt parkeret på Lindevej i Klemensker, hvor der var lavet en bule i en ene fordør.
Uro og uorden Tirsdag aften kl. 18.50 indløb en anmeldelse om en 49-årig mand, der ifølge anmelder skulle gå rundt i Rønne omkring Snellemark med en pistol i bukselinningen. En patrulje kom kort efter til stedet, hvor de fik kontakt til manden, der gik rundt på Snellemark. Han var ikke truende, men var tydeligt beruset. Manden havde en attrap pistol på sig samt en kniv. For at sikre opretholdelse af orden og sikkerhed blev manden anholdt og detentionsbragt, hvorefter han senere på aftenen blev løsladt. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af knivloven ved at have båret kniv i det offentlige rum uden anerkendelsesværdigt formål.
Brand Tirsdag kl. 19.18 modtog vi en melding om brand i en industribygningen på Brovangen i Aakirkeby. En patrulje kørte til stedet, hvor brandvæsnet var i gang med at undersøge forholdende. Der var hverken synlige flamme, men en automatiseret røgovn havde stået og slået til og fra, hvorfor den muligvis havde forårsaget røgudviklingen.

Kilde: Bornholms Politi